Fotbal international

PSG-Bordeaux Live video ora 18:00. Repetiție înainte de Manchester

09.02.2019 | 15:23
PSGBordeaux Live video ora 1800 Repetitie inainte de Manchester
ADVERTISEMENT

Partida PSG – Bordeaux are loc sâmbătă, 9 februarie, cu începere de la ora 18:00, în cadrul etapei a 24-a din Ligue 1. Pentru parizieni este repetiția finală dinaintea primei manșe a optimilor de finală ale Champions League, care va avea loc marțea viitoare, pe 12 februarie, în compania lui Manchester United, pe stadionul Old Trafford. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

În clasamentul din Ligue 1PSG este lider la ani lumină de restul echipelor, problema unui nou titlu fiind demult rezolvată. PSG are 56 de puncte, 10 peste ocupanta locului 2, Lille. Bordeaux are un sezon foarte slab, ocupând locul 12, cu 28 de puncte, fără nici o perspectivă de a înainta spre zona locurilor de Europa League. În mod normal acesta ar trebui să fie un meci fără probleme pentru parizieni.

ADVERTISEMENT

PSG – Bordeaux Live Stream Online pe Digi Sport

Meciul PSG – Bordeaux se joacă sâmbătă, 9 februarie, de la ora 18:00, pe stadionul Parc des Princes din Paris, de la ora 18:00 și contează pentru etapa a 24-a din Ligue 1. Pentru echipa pregătită de germanul Thomas Tuchel va fi însă doar a 22-a partidă din Ligue 1, PSG având două jocuri mai puțin. Jocul PSG – Bordeaux va fi televizată în România în exclusivitate pe canalul Digi Sport. Puteți urmări desfășurarea confruntării în format LIVE VIDEO accesând site-ul FANATIK.RO.

PSG - Bordeaux este un meci în care este posibil ca Thomas Tuchel sa folosească multe rezerve
PSG – Bordeaux este un meci în care este posibil ca Thomas Tuchel sa folosească multe rezerve

Singura necunoscută în acest meci nu sunt absențele lui Neymar și Verratti, despre care se știa, brazilianul urmând a reveni abia peste zece săptămâni, în cel mai bun caz, ci echipa pe care va trimite Tuchel pe teren, pentru că sunt mari probabilități ca măcar unul doi dintre titularii cheie să fie menajați, și ca oboseală, și ca pericol de accidentare. Și dacă pe lângă Neymar și Verrati nu vor juca și un Cavani sau un Mbappe sau poate și Di Maria, forța atacului parizian se va diminua mult și altele vor fi datele problemei. Cota la victoria gazdelor este modică, 1,25, dar numai dacă va fi o echipă cu multe vedete pe teren. Egalul are 5,50, iar succesul oaspeților cotă 12,00.

ADVERTISEMENT