Cele mai citite

PSG îl vrea pe Zidane! Ce contract unic îi oferă pentru a spune da

Şeicii de la Paris nu ţin cont de dorinţa lui Neymar. Nu Luis Enrique, ci Zidane e alegerea lor ca antrenor. Vezi contractul unic oferit francezului.
22.03.2018 | 14:27
PSG îl vrea pe Zidane! Ce contract unic îi oferă pentru a spune da

Zinedine Zidane nu a avut un sezon reuşit după cel în care a dobândit totul în afara Cupei Spaniei. Singura şansă ca Real Madrid să se salveze de la un an complet ratat ar fi ca echipa pregătită de tehnicianul francez să câştige pentru a treia oară consecutiv Champions League.

Un prim obstacol dificil a fost trecut mult mai uşor decât s-ar fi crezut, în optimi, cu dublă victorie în faţa speritoarei PSG, ce e drept, lipsită de vedeta Neymar şi acum, în sferturi, va repeta, dar în două meciuri, finala din ediţia anterioară, cu Juventus.

Zidane mai luptă doar pentru Champions League

Eventuala sa rămânere în capitala Spaniei depinde aşadar, în cea mai mare măsură, de câştigarea Champions League. Altminteri, e greu de crezut că un preşedinte ca Florentino Perez, care a executat tehnicieni cu renume chiar şi după ce au cucerit trofee, va trece cu vederea ratarea completă a sezonului.

Numai că, în cazul în care Perez îl va anunţa că drumurile se despart, pentru Zidane nu ar fi nici o problemă. Pentru că tocmai echipa eliminată în optimi, PSG, îl vrea cu orice preţ. Da, acesta este termenul, cu orice preţ. Şi pentru asta şeicii îi pun pe masă un contract în alb, pe care să completeze ei cifrele salariale. Caz unic în lume pentru un an antrenor. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri