Cele mai citite

PSG, decizie incredibilă în favoarea lui Neymar: “Tu decizi”

Şefii lui PSG pregătesc o mare revoluţie pentru viitorul sezon. Totul se va construi în jurul lui Neymar. Ce ofertă incredibilă i-au făcut brazilianului.
08.03.2018 | 16:40
PSG, decizie incredibilă în favoarea lui Neymar:
ADVERTISEMENT

La Paris apele sunt teribil de mult agitate după eliminarea în optimi a multinaţioanalei şeicilor de pe Parc des Princes în faţa lui Real Madrid. Este sigur că la vară vor avea loc multe schimbări, atât pe banca tehnică, dar şi in cadrul lotului. Deja trei nume de jucători care nu vor mai continua circulă insistent pe reţelele de socializare ale fanilor lui PSG.

Este vorba de fundaşul Dani Alves, mijlocaşul Verratti şi atacantul Edinson Cavani. Dar nu vor fi doar aceştia. Lotul va fi remaniat din temelii. Un singur jucător este netransferabil, deşi nu şi-a ascuns intenţia de a lăsa capitala Franţei. Este vorba de marele absent de la retur, brazilianul Neymar.

ADVERTISEMENT

PSG riscă să creeze un haos fără limite

Şeicul Nasser El Khelaiffi nici nu vrea să audă de plecarea jucătorului pentru care a schimbat istoria fotbalului în vara lui 2017, când a plătit 222 de milioane de euro Barcelonei, pentru a-l avea la PSG. Dimpotrivă, el consideră că de la Neymar va începe noul proiect şi pentru asta e gata de un gest nebunesc, extrem de riscant, pentru că în mod cert va tensiona şi mai mult vestiarul.

Concret, şeicul vrea ca Neymar să aibă putere de decizie în club în privinţa transferurilor şi chiar a numirii noului tehnician! Acest lucru înseamnă că dacă brazilianului nu-i place de un anume jucător sau de antrenorul pe care ar vrea să îl aducă parizienii el poate spune nu şi transferul pică! E o decizie realmente nebunească, iar consecinţele pot fi cu adevărat catastrofale dacă va fi pusă în practică.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri