Cele mai citite

Video. Neymar, patru goluri şi două assisturi! PSG a demolat Dijon:8-0

PSG e din altă galaxie în faţa echipelor din Ligue 1. Dijon a fost nevoită să plece călcată în picioare de pe Parc des Princes, încasând opt goluri, dintre care jumătate i-au aparţinut lui Neymar. Şi argentinianul Di Maria a reuşit o dublă.
18.01.2018 | 00:28
Video. Neymar, patru goluri şi două assisturi! PSG a demolat Dijon:8-0

A fost seism de gradul opt pe Parc des Princes la meciul dintre PSG şi Dijon! Revenit în echipă după ce a lipsit în utimul moment la Nantes, brazilianul Neymar a fost pur şi simplu magnific. PSG a făcut scorul campionatului în Lgue1, 8-0, dar mai putea marca măcar pe jumătate, pentru că pare greu de crezut, dar la acest scor portarul oaspeţilor, Reynet, a fost omul care a evitat un scor record.

Din cele opt reuşite în albastru jumătate le contabilizăm în contul lui Neymar. Brazilianul a avut o poftă de joc nebună. În afara celor patru goluri a dat pasă decisivă pentru Di Maria, la 2-0 şi pentru Mbappe. Neymar arată o formă de vis, rivalizând acum cu primii doi jucători ai lumii, Messi şi Cristiano Ronaldo, ba, analizând perioada neagră a portughezului de la Real Madrid, putem spune că este peste CR7.

Di Maria a marcat golul serii în PSG – Dijon 8-0

Golul serii a venit la prima reuşită a meciului din piciorul argentinianului Di Maria. Fostul jucător al Realului a trimis superb, imparabil, de la 17-18 metri în poarta lui Dijon, fază la care bravul Reynet nu a avut ce să mai facă. A revenit şi Edinson Cavani cu gol, practic toate gurile de foc ale lui PSG apărând pe lista marcatorilor.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

PSG se plimbă prin campionat, are 11 puncte peste locul 2, ocupat acum de Lyon şi toată lumea a înţeles că titlul s-a adjudecat de mult. Parizienii au 67 de goluri marcate în 21 de meciuri şi dacă vor menţine ritmul ridicat ar putea ajunge măcar la 90 de reuşite în acest sezon. Neymar va ieşi aproape sigur golgeter, dar toate gândurile pe Parc des Princes sunt ca o obsesie şi duc doar spre dubla cu Real Madrid din optimile Champions League, meciul adevărului şi de o parte şi de alta.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri