Sport

PSG – Dinamo 33-26, în etapa 12 din grupele Ligii Campionilor la handbal masculin. Dinamo pierde la 7 goluri în fața ”gigantului” PSG. Cum arată clasamentul

Vezi aici în format LIVE stream PSG - Dinamo. Meciul se joacă joi, 16 februarie, de la ora 21:45, în etapa 12 din grupa A a Ligii Campionilor la handbal masculin.
16.02.2023 | 23:00
PSG  Dinamo 3326 in etapa 12 din grupele Ligii Campionilor la handbal masculin Dinamo pierde la 7 goluri in fata gigantului PSG Cum arata clasamentul
PSG - Dinamo LIVE stream ora 21:45 în etapa 12 din grupele Ligii Campionilor la handbal masculin. Fără frații Karabatic?. Fază din meciul tur de la București, câștigat de PSG cu 36-29. Foto: Dinamo Facebook
ADVERTISEMENT
16-02-2023
19:47

PSG - Dinamo 33-26. Cum arată clasamentul

clasament

Vezi cele mai importante faze aici.

Min.60: PSG câștigă cu un avans de 7 goluri (33-26).

Min.50: PSG se distanțează la 6 goluri cu 10 minute înainte de final (28-22).

Min.40: După primele 10 minute ale reprizei secunde se menține ecartul (22-19).

Min.31: Startul reprizei secunde.

Min.30: Ultima parte a reprizei le-a aparținut gazdelor, care intră la cabine cu un avantaj de trei goluri (17-14).

Min.20: Dinamo a avut avans de două goluri, apoi a fost rândul francezilor să conducă la aceeași diferență, dar s-a restabilit din nou egalitatea (10-10).

Min.11: Zein iese accidentat de pe teren în minutul 11 al jocului.

Min.10: După un start de meci în care a fost condusă cu 3 goluri, Dinamo reușește să egaleze în minutul 10 (5-5).

Min.5: Parizienii reușesc un start bun de partidă și au avans de două goluri (4-2).

Min.1: Start meci.

Meciul PSG – Dinamo are loc joi, 16 februarie, cu începere de la ora 21:45 în cadrul etapei a 12-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal masculin. Este genul de meci misiune imposibilă pentru dulăi, pentru că joacă pe terenul uneia dintre cele mai puternice și mai bogate echipe din handbalul masculin, liderul grupei, cu 18 puncte. Dinamo ocupă locul 5, cu 11 puncte, dar s-a calificat în play-off, chiar dacă a pierdut neașteptat la un scor sever la Porto, care nu avea nici o victorie în primele zece runde!

Unde se joacă meciul PSG – Dinamo din etapa 12 din grupa A a Ligii Campionilor la handbal masculin

Întâlnirea PSG – Dinamo se dispută joi, 16 februarie, de la ora 21:45 în Stade Pierre de Coubertain Halle Georges Carpentier din capitala Franței, cel mai mare complex indoor sportiv al Franței, unde în afară de handbal, baschet sau volei se mai organizează gale de box, întreceri de scrimă, gimnastică și tenis de masă. Pentru meciurile de handbal sunt 3400 de locuri disponibile, pentru baschet ajung la 4500.

ADVERTISEMENT

La fel ca la fotbal echipa de handbal are patronaj din partea Fondului de Investiții din Qatar iar președinte este același ca la fotbal, Nasser Al Khelaifi. Și la fel ca la fotbal până acum trofeul Ligii Campionilor se dovedește a fi un fel de Fata Morgana, PSG, deși cu un lot de mare valoare, nereușind încă nici un succes la acest nivel.

Cine transmite la TV partida PSG – Dinamo

Partida PSG – Dinamo se joacă joi, 16 februarie, de la ora 21:45, în Stade Pierre de Coubertain Halle Georges Carpentier din capitala Franței, în etapa 12 din grupa A a Ligii Campkionilor la handbal masculin și va televizată pe programele Digi Sport 2, Orange Sport 2 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

PSG este liderul grupei A, o formație cu foarte mulți jucători de valoare dar din rândul cărora ar putea lipsi la meciul cu Dinamo patru piese extrem de importante, toate cu probleme medicale iar cele mai grele nume sunt frații Nikola și Luka Karabatic, emblemele lui PSG, mai ales primul, supranumit Highlander. Mai sunt accidentați letonul Dainis Kristopans, care va și pleca la vară la Melsungen, în Germania și polonezul Kamil Syprzak.

Cine este PSG, adversara lui Dinamo din etapa 12 din grupa A a Ligii Campionilor la handbal masculin

PSG, adversara dinamoviștilor din etapa a 12-a din grupa A a Ligii Campionilor, este unul dintre cele mai bogate și mai puternice cluburi de pe continent. Din anul 2012 a fost integrat în imperiul șeicilor din Qatar, care au cumpărat clubul, făcând din echipa de fotbal o superputere și la fel încearcă să facă și în handbal. PSG a fost fondat în 1941, dar abia în 2012 a ajuns la actuala denumire, fiind clubul de handbal din prima divizie din Franța care a avut cele mai multe denumiri până la cea actuală: cinci. Are 22 de trofee interne cucerite: 9 titluri, 6 cupe ale Franței, 3 Cupe ale Ligii și 4 Supercupe (record), iar în sezonul 2021-2022 a devenit singura echipă din istoria handbalului din Hexagon care a câștigat toate partidele din campionat!

ADVERTISEMENT

Este antrenată de un fost mare handbalist spaniol cu nume sinonim unul celebru fotbalist din istoria lui Real Madrid, Raul Gonzales. Are foarte mulți jucători de mare clasă în lot, vedetele fiind frații Nikola și Luka Karabatic. Mai există doi spanioli, doi danezi, un polonez, un leton, un ungur, un olandez și un suedez. dar cu toate acestea PSG nu se poate lăuda la nivel european decât cu faptul că a jucat finala Ligii Campionilor în 2017, pierdută cu Vardar Skopje.

Cote la pariuri la jocul PSG – Dinamo

Este evident faptul că PSG este o mare favorită la obținerea victoriei în acest meci, mai ales că istoricul partidelor directe arată o droaie de goluri în poarta dulăilor în toate meciurile disputate până acum. 1,22 este cota la victorie pentru parizieni în timp ce Dinamo a primit 5,50 pentru a reuși o mare surpriză la Paris. Șansă dublă este 4,40, de asemeni o supercotă.

ADVERTISEMENT

Sunt trei meciuri directe jucate până acum între cele două echipe, alte două nu au mai avut loc în 2020 din cauza pandemiei de COVID, calificarea fiind atribuită la masa verde cu 10-0 francezilor, pentru că erau echipa mai bine clasată. În sezonul 2021-2022 PSG s-a impus cu 41-30 acasă și cu 39-31 la București iar în actuala stagiune cu 36-29 în capitala României.

ADVERTISEMENT