Sport

PSG – Dinamo 41-30. “Dulăii” suferă o corecție severă în fața vedetelor din galaxia pariziană

Dinamo a pierdut clar confruntarea cu PSG din EHF Champions League. Vedetele Parisului s-au impus cu 41-30, însă nu este nimic pierdut pentru "dulăi".
23.09.2021 | 22:36
PSG  Dinamo 4130 Dulaii sufera o corectie severa in fata vedetelor din galaxia pariziana
ADVERTISEMENT
23-09-2021
18:34

PSG - Dinamo 41-30

FINAL DE MECI! PSG câștigă cu 41-30 meciul cu Dinamo. “Dulăii” suferă un eșec sever în fața unui adversar superior. Joia viitoare echipa lui Xavi Pascual evoluează împotriva celor de la Porto, în Sala Polivalentă. 

Min. 54: 38-25. Pentru Dinamo este un duș rece, însă “Dulăii” au alți adversari pentru play-off.

Min. 47: 37-22. Sorhaindo este cel mai bun marcator al “Dulăilor” cu 7 reușite. Parizienii continuă într-un ritm susținut.

Min. 42. 33-21. Dinamo încearcă să reducă din handicap, parizienii nu se mai grăbesc.

Min. 35: 27-14. Continuă să crească diferența pentru parizieni! Sorhaindo e cel mai bun marcator al “dulăilor”.

Start în partea secundă!

Min. 30: 21-11. Parizienii merg la cabine cu 10 goluri avans.

Min. 25: 16-8. Dinamo ratează mult pe faza de atac, iar parizienii sunt la cârma jocului.

Min. 20: 14-7. Karabatic și Kounkoud măresc diferența. Parizienii lovesc fulgerător pe contraatac

Min. 16: 10-6. Parizienii taxează greșelile dinamoviștilor și avansul crește. Remili, cel mai bun marcator de până acum.

Min. 10: 6-5. PSG se desprinde grație golului marcat de Remili, dar Sorhaindo marchează imediat. Bizău, eliminat două minute

Min. 5, 2-2. Început foarte bun pentru Dinamo. Bizău și Sorhaindo au dus scorul la 2-0, însă parizienii au revenit și au egalat.

Min. 1: Start de meci

Echipele de start:

PSG - Dinamo
PSG – Dinamo

Meciul PSG – Dinamo are loc joi, 23 septembrie, cu începere de la ora 21:45, în cadrul etapei a 2-a a grupei B din Liga Campionilor la handbal masculin. Parizienii sunt una dintre cele mai puternice echipe din handbalul masculin și misiunea “dulăilor” va fi una la limita imposibilului, dacă nu chiar imposibilă, comparând și bugetul și valoarea loturilor.

Unde se joacă meciul PSG – Dinamo

Confruntarea PSG – Dinamo se dispută joi, 23 septembrie, de la ora 21:45 în celebra sală Pierre de Coubertain din capitala Franței în a doua etapă din grupa B din Liga Campionilor la handbal masculin.

ADVERTISEMENT

Ca și la fotbal PSG este un colos în handbalul din Hexagon și o prezență constantă de ani buni în fazele superioare ale Ligii Campionilor. În prima etapă francezii au cedat clar, la trei goluri, pe terenul ungurilor de la Veszprem dar Dinamo a reușit o mare performanță, succes acasă, tot la trei lungimi, în fața lui Vive Kielce din Polonia.

Cum în Franța valul patru de COVID nu a fost încă eradicat accesul fanilor la acest meci, mai ales că vorbim și despre un spațiu închis, va fi permis într-un procent extrem de redus și nu vor putea intra decât vaccinații cu două doze cel puțin dar și cu testare negativă de tip PCR.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida PSG – Dinamo

Partida PSG – Dinamo se joacă joi, 23 septembrie, de la ora 21:45 în sala Pierre de Coubertain din Paris în etapa a 2-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal masculin și este transmisă în direct pe micile ecrane de posturile Digi Sport 3, Telekom Sport 3 și Look Sport 1. O mai puteți urmări și dacă intrați pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

PSG a jucat sezonul trecut semifinalele Ligii Campionilor, reușind așadar calificarea în TOP 4. În semifinală a fost însă întrecută de danezii de la Aalborg, rezultat considerat o mare surpriză și datorat în bună măsură paradelor incredibile ale portarului danez.

ADVERTISEMENT

Este o forță a ultimilor ani în Franța, cu șapte titluri consecutive din 2014 încoace, dar în Europa momentul de vârf a fost finala Ligii Campionilor2017, pierdută în fața lui Vardar Skopje.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea PSG – Dinamo

Din păcate, la primul meci în deplasare din grupa de foc a Ligii Campionilor în care a fost repartizată Dinamo nu poate conta, în primul rând, pe prezența extrem de importantă a antrenorului Xavier Pascual, rămas la București împreună cu trei dintre componenții lotului: Javier Humet, Dan Racoțea și Mamdouh Shebib, toți trei trecând prin spaima infectării cu COVID.

ADVERTISEMENT

Din fericire ultimele teste efectuate au ieșit negative, dar oficialii “dulăilor” au decis ca cei patru să rămână la Bucureşti, ca formă de precauţie.

Va fi, așadar, foarte greu, cu aceste absențe importante, în special a antrenorului Xavier Pascual dar marele avantaj pentru Dinamo este statutul de victimă sigură, care îi conferă posibilitatea de a evolua relaxat, fără nici o presiune.

Nikola Karabatic, legenda vie a Parisului

Dinamo s-a întărit absolut remarcabil în vară, efectuând nu mai puțin de zece transferuri, dintre care patru jucători au în CV câștigarea Ligii Campionilor. Unul dintre aceștia, veteranul lotului de 37 ani, pivotul francez Cedric Sorhaindo, venit de la Barcelona, a jucat între 2004 și 2009 la gruparea pariziană, când aceasta nici nu visa să ajungă o forță.

La PSG joacă și acum unul dintre cei mai buni handbaliști din lume, Nikola Karabatic, la 37 de ani acesta rămânând o forță a naturii incredibilă la linia de 9 metri. Nu sunt foarte mulți străini în lot, doi danezi, un lituanian, un polonez, un olandez și un spaniol. Baza o reprezintă internaționalii francezi.

Cote la pariuri pentru jocul PSG – Dinamo

Evident, nici bookmakerii nu cred în minuni la acest meci și cota acordată la victorie parizienilor e mai mult decât simbolică, 1,05 dar și dacă alb-roșii ar reuși o mare surpriză, ar atinge o cotă ca un Munte Everest: 16:00! Ar fi însă, într-adevăr, o imensă surpriză un succes dinamovist.

Cele două echipe se văd acum pentru prima oară, deși lucrurile ar fi trebuit să stea altfel în primăvara anului 2020. După un parcurs de excepție în grupele secundare valoric ale Ligii Campionilor și eliminarea în optimi a lui Sporting Lisabona, fără a cunoaște eșecul în cele 12 meciuri Dinamo urma să joace în sferturi cu PSG, dar francezii s-au calificat din oficiu prin decizia EHF din motive de pandemie.

ADVERTISEMENT