Fotbal international

PSG, două opţiuni extraordinare pentru înlocuirea lui Neymar. Un jucător vine din Premier League, celălalt din La Liga

25.08.2019 | 16:05
PSG doua optiuni extraordinare pentru inlocuirea lui Neymar Un jucator vine din Premier League celalalt din La Liga

Deşi brazilianul Neymar a fost declarat de stafful medical al lui PSG apt de a intra pe teren la meciul de duminică, 25 august, cu Toulouse, care se va juca de la ora 22:00, pe Parc des Princes, la Paris, antrenorul Thomas Tuchel nu îl va putea utiliza pe jucător. Conducerea clubului i-a interzis cu fermitate ca Neymar să joace până când nu se va şti cu certitudine dacă va rămâne sau nu la campioana Franţei. Acest lucru va fi limpede pe 2 septembrie, seară, când se va încheia perioada de mercato.

PSG, două opţiuni extraordinare pentru înlocuirea lui Neymar

Concluzia care se trage este că PSG nu îşi mai doreşte vedeta şi că ar fi perfect dacă îl va putea vinde. Nu mai sunt multe zile, dar deja francezii au alte proiecte, care depind, în bună msăură, de plecarea lui Neymar. Pentru a nu fi prinşi pe picior greşit în cazul plecării brazilianului deja se lucrează la două variante utile pentru Thomas Tuchel.

Prima este legată şi de transferul lui Neymar. În sensul în care Barcelona l-ar putea obţine pe copilul rătăîcitor dacă îl va ceda la schimb pe alt capricios, francezul Osumane Dembele, pe care antrenorul german îl cunoaşte bine din perioada cât a lucrat la Borussia Dortmund. Singura problemă este că Dembele nu vrea să lase Barcelona, însă catalanii s-au săturat de prostiile pe care le face. Dacă Dembele ar ajunge la Paris catalanii ar mai plăti în plus 40 de milioane euro.

Neymar ar ajunge la Barcelona în schimbul lui Dembele şi a unei sume de bani

Ce variante a propus Barcelona

Dar Barcelona a mai propus o variantă. Obligaţia ca vara viitoare să îl cumpere pe Neymar cu 170 de milioane euro, iar acum jucătorul să fie împrumutat pentru un sezon pentru restul banilor. PSG nu are ce face cu Neymar, deci ar exista argumente ca să accepte una dintre cele două propuneri ale catalanilor, împinşi tare de la spate de Leo Messi

Wilfried Zaha este o altă ţintă pentru PSG, dispusă să plătească 110 milioane euro

Parizienii însă se vor deplasa săptămâna viitoare la Londra, pentru a negocia cu Crystal Palace transferului lui Wilfried Zaha, pentru care ar urma să plătească suma de 110 milioane euro! Zaha este considerat de Thomas Tuchel drept omul potrivit pentru a juca pe postul lui Neymar, deşi nu are nici pe departe creativitatea brazilianului.