Sport

PSG, dream team după transferul lui Messi! Cum arată primul “11” al parizienilor după transferul starului

PSG a devenit un dream team după transferul lui Leo Messi. Clubul parizian a reuşit în această vară cea mai reuşită campanie de transferuri din istoria fotbalului.
11.08.2021 | 09:53
PSG dream team dupa transferul lui Messi Cum arata primul 11 al parizienilor dupa transferul starului
ADVERTISEMENT

Leo Messi a ajuns la Paris şi este subiectul uneia dintre cele mai spectaculoase mutări din istoria fotbalului. Nasser Al Khelaifi vrea să îşi îndeplinească visul de a câştiga Liga Campionilor, iar după ultimele mutări, PSG a devenit principala favorită la câştigarea trofeului.

PSG, dream team după transferul lui Messi! Cea mai reuşită campanie din istorie?!

Experţii susţin că este cea mai impresionantă campanie de transferuri din istoria fotbalului, una în care căpitanii Barcelonei şi Realului au fost aduşi cu niciun euro. Mai mult, PSG l-a adus gratis şi pe cel mai bun jucător de la Euro 2020, Gianluigi Donnarumma.

ADVERTISEMENT

Mauricio Pochettino va avea la dispoziţie un adevărat dream team, PSG fiind blindată pe absolut toate posturile şi cu unul dintre cele mai de temut atacuri format din: Mbappe, Neymar şi Leo Messi.

Transferurile lui PSG în vara anului 2021: 

  • Achraf Hakimi – 60 de milioane de euro
  • Danilo Perreira – 16 milioane de euro
  • Georginio Wijnaldum – 0 euro
  • Sergio Ramos – 0 euro
  • Gianluigi Donnarumma – 0 euro
  • Leo Messi – 0 euro
ADVERTISEMENT

Nasser Al Khelaifi face orice pentru a câştiga Liga Campionilor!

PSG devine, cel puţin la nivel de individualităţi, cea mai puternică formaţie a lumii, o galaxie de superstaruri a cărei misiune este câştigarea Ligii Campionilor.

Patronul Nasser Al Khelaifi a anunţat în repetate rânduri că va face orice va fi necesar ca PSG să câştige UEFA Champions League, trofeu de care a fost aproape în 2020, când a jucat finala.

ADVERTISEMENT

Iar cu echipa pe care sauditul a făcut-o la Paris în această vară, francezii sunt principalii favoriţi la câştigarea trofeului în stagiunea viitoare.

Mauricio Pochettino, misiune dificilă! Pe cine alege în “primul 11”

Misiunea cea mai dificilă îi revine acum lui Mauricio Pochettino, care trebuie să aleagă un “prim 11” dintre atâtea superstaruri şi să creeze o echipă, ceea ce nu va fi uşor.

ADVERTISEMENT

Cum arată “11-le” ideal al celor de la PSG după noile transferuri:

Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Sergio Ramos, Diallo – Wijlnaldum, Verratti, Di Maria – Neymar, Messi, Mbappe. Antrenor: Mauricio Pochettino

Starurile care nu prind echipa!

Indiferent de cum va fi construită echipa celor de la PSG, vor fi staruri care nu vor prinde primul “11”. Este aproape imposibil ca Mauro Icardi, Julian Draxler, Pablo Sarabia, Ander Herrera, Rafinha, Presnel Kimpembe, Thilo Kehrer sau Keylor Navas să prindă un loc printre titulari.

Focusul celor de la PSG va fi Liga Campionilor unde Mauricio Pochettino este aşteptat să folosească tot ce are mai bun la dispoziţie. Însă, parizienii au şi o revanşă de luat pe plan intern după eşecul din Ligue 1 în sezonul trecut.

  • 80.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Leo Messi
  • 160.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Kylian Mbappe, cel mai valoros jucător al lumii
ADVERTISEMENT