Cele mai citite

Atac fără precedent la adresa PSG: “E un bazar, e un circ”

Unul dintre cei mai controversaţi oameni din fotbalul francez, fost patron la o mare putere din Ligue1, atacă dur ce se întamplă la PSG.
17.02.2018 | 20:21
Atac fără precedent la adresa PSG:

Nu toată lumea în Franţa este extaziată de faptul că există în Hexagon la această oră un club cu o potenţă financiară ieşită din comun, care poate face transferuri de senzaţie şi care poate să emită pretenţii la Champions League aşa cum este PSG, chiar dacă a pierdut prima manşă a optimii de finală cu 3-1 în faţa lui Real, la Madrid.

Unul dintre cei mai controversaţi oameni de fotbal din Franţa, fost proprietar al lui Olympique Marseille, Bernanrd Tapie, este mai degrabă şocat de ceea ce se întâmplă la gruparea faion din Hexagon şi consideră că şefii clubului nu au ştiut cum să pună lucrurile la punct.

La PSG vinovaţi sunt şefii clubului

“E un bazar, e un circ. Antrenorul nu are nicio autoritate. Se spun multe prostii la PSG. Şi sunt lucruri care nu pot fi negate. Sunt adevărate toate, sunt un bazar, sunt jucători care nu vorbesc între ei, că antrenorul nu are autoritate. Ce fel de circ e ăsta?
 
Intr-un final, şefii clubului vor realiza că antrenorul e acolo ca să antreneze, iar jucătorii trebuie să-l asculte, în vremuri bune şi în momente grele”. În opinia lui Tapie răul pleacă de la cap, adică de la stafful administrativ, incapabil să restabilească ordinea în cadrul echipei.
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri