Sport

PSG, echipament de aur în onoarea lui Lionel Messi. Surpriza pregătită de parizieni la meciul cu Monaco. Foto

PSG primește vizita lui AS Monaco în etapa a 18-a din Ligue 1, iar vicecampioana Franței va sărbători cu stil al șaptelea Balon de Aur cucerit de Lionel Messi.
12.12.2021 | 21:23
PSG echipament de aur in onoarea lui Lionel Messi Surpriza pregatita de parizieni la meciul cu Monaco Foto
ADVERTISEMENT

Etapa a 18-a din campionatul francez propune un derby de tradiție. Duminică, 12 decembrie, de la ora 21:45, liderul PSG primește vizita lui AS Monaco, locul 8 în Ligue 1.

Deși cele două echipe sunt rivale, între ele e o diferență de 16 puncte.

Va fi un meci extrem de special pentru Lionel Messi, care luna trecută a câștigat cel de-al șaptelea Balon de Aur, record absolut.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, celebrat cu un echipament special la meciul dintre PSG și Monaco

La partida cu formația din Principat, fotbaliștii lui Mauricio Pochettino vor îmbrăca un echipament special, pentru a onora cel mai recent succes al superstarului argentinian.

În loc de kitul clasic pe care îl poartă vicecampioana Franței, de culoare albastră, cu numele și numerele jucătorilor, scrise cu alb, parizienii vor îmbrăca un echipament special creat cu ocazia câștigării celui de-al șaptelea Balon de Aur de către Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Diferit față de echipamentul clasic este faptul că detaliile de pe tricouri, precum și numele și numerele jucătorilor vor fi colorate în auriu.

Messi vrea să ducă Balonul de Aur la Barcelona

Deși joacă de câteva luni bune la PSG, Lionel Messi consideră că a primit și în acest an Balonul de Aur datorită evoluțiilor sale de la FC Barcelona.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, playmakerul argentinian vrea să ducă trofeul în vitrina Barcelonei, acolo unde se află și celelalte Baloane de Aur.

Conform Joe.co.uk, Messi a insistat ca trofeul să meargă în muzeul grupării blaugrana, și să nu fie expus la Parc des Princes, casa actualei sale formații.

ADVERTISEMENT

Messi dovedește astfel că a rămas în continuare extrem de atașat de FC Barcelona, club pentru care a evoluat timp de 21 de ani și alături de care a cucerit 36 de trofee, printre care și patru Ligi ale Campionilor.

De când a sosit la Paris, fotbalistul în vârstă de 33 de ani a declarat în mai multe rânduri că își dorește să revină la un moment dat în Catalunia pentru o ajuta pe Barca, chiar dacă nu din postura de jucător.

ADVERTISEMENT