Sport

PSG a pregătit o ofertă faraonică pentru Kylian Mbappe. Va deveni cel mai bine plătit jucător din lume!

26.07.2019 | 15:58
PSG Kylian Mbappe. Parizienii, disăeraţi să nu îşi piardă starul, gata să îl facă jucătorul cel mai bine plătit din lume

Conform publicației spaniole El Pais, PSG a pregătit o ofertă faraonică pentru Kylian Mbappe, menită să facă din fotbalistul de numai 20 de ani cel mai bine plătit jucător din lume. În acest fel șefii parizienilor caută să împiedice plecarea din vara viitoare a lui Mbappe, jucător cotat la acest moment de către Observatorul CIES la suma de 250 de milioane euro, cel mai scump jucător al planetei, înaintea lui Mohamed Salah și a lui Raheem Sterling.

PSG face orice pentru a-l păstra pe Kylian Mbappe. Salariu imens pregătit pentru acesta

Planul PSG este bine pus la punct de către oamenii din anturajul președintelui, șeicul Nasser El Khelaifi, după ce oamenii de încredere ai acestuia l-au avertizat despre pericolul real ca vara viitoare internaționalul francez să dorească să plece, iar destinația cea mai probabilă nu ar fi Real Madrid, ci Manchester City.

Aceasta deoarece există o excelentă relație între Kylian Mbappe și Pep Guardiola și cei doi ar fi discutat recent ca în cazul în care campionul mondial va dori să se despartă de PSG Manchester City să aibă deja o ofertă pregătită. Aceste informații l-au speriat de-a binele pe Nasser El Khelaifi, care ar fi primit undă verde de la superiorii săi să negocieze cu jucătorul cel mai mare contract din istoria fotbalului, un megasalt pentru Mbappe, de la 14 milioane euro anual cât are în prezent.

PSG Kylian Mbappe. Dar pentru asta trebuie să îl vândă pe Neymar

Neymar are un rol cheie în operaţiunea Mbappe

Noul contract ar urma să fie pe durata a cinci ani şi în fiecare lună jucătorul ar încasa 4 milioane de euro, în total 48 de milioane de euro net, dar se poate urca până la suma de 50 de milioane, cu cinci peste cel mai scump contract din lume, Leo Messi la Barcelona, 45 de milioane. PSG speră ca oferindu-i o asemenea sumă Mbappe să renunţe la gândul plecării.

Să nu uităm însă că la City joacă şi doi dintre foştii colegi de echipă de la Monaco, club cu care Mbappe a devenit campion la 18 ani, e vorba de Bernardo Silva şi de Mendy şi aceştia l-au tot momit cu numeroase mesaje în care îi spun cât de frumos e la City şi îl tot cheamă să vină. PSG se găseşte într-o situaţie aproape limită, pentru că nu îşi poate permite să îşi piardă adevăratul star, dar nici nu poate trece la negocieri până nu rezolvă problema Neymar. Numai că bazându-se pentru noul contract al lui Mbappe pe banii din salariul lui Neymar în mare parte PSG îl poate pierde pe Mbappe, pentru că nici un club nu e dispus să plătească 222 de milioane pentru Neymar, un fotbalist în mare cădere în ultimii doi ani.