Neymar numeşte antrenorul la PSG! Ce nume mare poate ajunge la Paris

Ionut Neamţu    Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
21/03/2018, 09:38
Neymar numeşte antrenorul la PSG! Ce nume mare poate ajunge la Paris

Zilele antrenorului Unai Emery la Paris sunt din ce în ce mai puţine, conform numărătoarei inverse până la final de sezon. Toată lumea e lămurită că tehnicianul spaniol îşi va face bagajele în vară, pentru că a demonstrat limite profesionale serioase, nereuşind decât să obţină trofee pe plan intern. La nivel de Champions League PSG s-a oprit în ultimii doi ani de fiecare dată în optimi. Mult prea puţin, faţă de enormele investiţii făcute de patronii arabi la club.

Că Emery este deja istorie nu mai reprezintă nici o necunoscută. Şi spaniolul ştie că singurul lucru pe care îl mai poate face este să devină campion al Franţei, ceea ce e ca şi făcut, să câştige Cupa şi Cupa Ligii, în ultima urmând a juca a cincea finală consecutiv.

Multe nume sonore pe lista lui PSG

Însă din vară se va schimba foaia. Nume mari au apărut pe lista succesorilor: Conte, Ancelotti, Diego Simeone, chiar Zinedine Zidane, însă totul a rămas la stadiul de prezumţie. E clar că e nevoie de un antrenor cu nume, dar şi care să fie capabil să gestioneze un vestiar plin de vedete. în frunte cu Neymar.

Şi, cum şeicii care conduc clubul, vor să facă orice pentru a-l păstra pe brazilianul pe care au plătit vara trecută 222 de milioane de euro, Nasser El Kheaifi, omul numărul 1 la PSG, s-a deplasat la Rio de Janeiro, acasă la Neymar, care este deocamdată doar în faza de convalescenţă după operaţie şi a primit din partea acestuia indicaţia pentru antrenorul pe care l-ar vrea el. Este vorba de omul cu care Neymar a lucrat bine la Barcelona, Luis Enrique, care şi-a luat din vara lui 2017 un an sabatic, în care nu a pregătit nici o echipă.

Închide ×