ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Griezmann, asaltat de oferte. Unde vrea să ajungă starul francez

Este aproape cert că internaţionalul francez Antoine Griezmann va pleca vara viitoare de la Atletico Madrid. El este dorit de Real şi Barcelona, dar si de Manchester United, insa ar putea alege o destinaţie surprinzătoare.
Autori: Ionut Neamţu, Sorin Dumitrescu | 13.11.2017 | 11:55
Griezmann, asaltat de oferte. Unde vrea să ajungă starul francez

Diego Simeone s-a obişnuit cu ideea că vara viitoare îl va pierde pe cel mai important jucător de la Atletico, internaţionalul francez Antoine Griezmann. Acesta poate pleca pentru suma de 100 de milioane euro, deşi clauza sa de eliberare era de două ori mai mare. Evident că perla blondă a lui Atletico este un jucător dorit de mai multe cluburi mari de pe continent şi două dintre ele provin chiar din campionatul în care a evoluat ultimii ani, Primera Division.

ADVERTISEMENT

Se ştie că atât Real Madrid, cât şi FC Barcelona sunt foarte interesate de serviciile francezului şi că Griezmann este tipul de jucător care întruneşte şi sufragiile starurilor celor două mari puteri din Primera, Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi. Obsedat de francez este şi portughezul de pe banca lui Manchester United. Jose Mourinho este un mare admirator al lui Griezmann şi vara trecută a încercat din răsputeri să îl transfere, însă s-a izbit de refuzul jucătorului, care a promis să stea la Madrid ca urmare a interdicţiei la transferuri pe care o are Atletico până în iarna lui 2018.

PSG se bate cu granzii din Primera şi cu Manchester United

ADVERTISEMENT

Sunt însă mari şanse ca Griezmann să dea peste cap toate pronosticurile, care îl dau ba la unul dintre cele două mari cluburi din Primera, ba la United. Chestionat de jurnaliştii de la Telefoot, emisiunea postului TF1, asupra posibilităţii de a evolua în atac alături de Neymar şi Kylian Mbappe, adică la PSG, Griezmann a răspuns fără ezitare da, ceea ce înseamnă că ia serios în calcul ideea de a reveni acasă, ce-i drept la una dintre cele mai puternice echipe de pe continent.

La fel de adevărat este că Griezmann este bun amic totodată şi cu Paul Pogba de la Manchester United, iar cel care până în această vară, la transferul lui Neymar, a fost, timp de un an, cel mai scump jucător din istorie, a făcut un lobby susţinut la Manchester. Nici nu îi era greu, pentru că Mourinho e convins că dacă ar reuşi să îl ia pe Griezmann United ar avea noul ei Cantona după mulţi ani de la despărţirea de inegalabilul Eric.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!