Sport

PSG i-a decis viitorul lui Neymar! Unde va juca superstarul brazilian în sezonul viitor

Neymar (30 de ani) știe ce va face începând cu sezonul 2022-2023, având în vedere că mai are încă trei ani contract cu PSG. Viitorul brazilianului a fost incert în ultimele luni.
11.05.2022 | 17:20
PSG ia decis viitorul lui Neymar Unde va juca superstarul brazilian in sezonul viitor
Neymar rămâne la PSG. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Neymar s-a pus rău cu fanii lui PSG din cauza evoluțiilor din acest sezon. Atacantul sud-american nu a avut cele mai bune prestaţii și din această cauză a fost contestat vehement, în special după eliminarea din Liga Campionilor.

Neymar și-a decis viitorul! Unde va juca superstarul lui PSG

În presa din Hexagon au apărut zvonuri conform cărora „decarul” lui PSG ar putea pleca de pe Parc des Princes în schimbul sumei de 90 de milioane de euro, sumă la care în cotează și transfermarkt.com, în ciuda faptului că mai are contract până în vara lui 2025.

ADVERTISEMENT

Totuși, superstarul brazilian i-a anunțat pe fani că își va duce la bun sfârșit contractul cu noua campioană a Franței, lucru confirmat și de jurnalista Isabela Pagliari.

Neymar susține că huiduielile primite pe stadion nu îl afectează, iar ceea ce îl face să le ignore este gândul la familia lui. Cu toate acestea, sud-americanul nu este de acord cu reacțiile vehemente ale fanilor de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Desigur că nimeni nu vrea să fie huiduit, cu atât mai mult când joacă pe teren propriu. E trist, dar a trebuit să-mi găsesc puterea undeva.

Îmi amintesc de toți oamenii care m-au ajutat să ajung unde sunt acum și încerc să joc pentru ei.

ADVERTISEMENT

Sunt meciuri în care poți juca pentru fani, când totul e în regulă. Apoi sunt cele în care ești huiduit, iar atunci mă gândesc la familia mea. Cât despre rețelele sociale, mai mult mă afectează decât mă ajută.

Pentru că, dacă joci bine și citești ce se scrie acolo, sunt doar vorbe de bine și zâmbete. Dar dacă nu joci bine, nu te ajută deloc din punct de vedere mental.

ADVERTISEMENT

Dacă nu e nimeni care să te ajute să treci prin astfel de momente, este destul de dificil. În zilele noastre, rețelele sociale sunt un lucru foarte periculos”, a declarat Neymar, conform Mirror.

  • 222 milioane de euro a plătit PSG pentru transferul lui Neymar, de la Barcelona, în 2017
  • 12 goluri și 8 pase de gol are brazilianul în acest sezon pentru echipa lui Pochettino

  • (P) Cota NETBET pentru Montpellier – PSG: 2,15 este cota pentru „1 gol prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT