Sport

PSG i-a găsit coleg lui Kylian Mbappe în atac după plecarea lui Lionel Messi. Suma de transfer se ridică la 100 de milioane de euro

PSG se află în căutarea unei soluții pentru a suplini plecarea lui Lionel Messi. Parizienii i-au găsit deja un coleg lui Kylian Mbappe.
19.05.2023 | 10:20
PSG ia gasit coleg lui Kylian Mbappe in atac dupa plecarea lui Lionel Messi Suma de transfer se ridica la 100 de milioane de euro
PSG i-a găsit înlocuitor lui Leo Messi în atac. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi va pleca de la PSG la finalul sezonului, iar conducerea clubului de pe Parc des Princes se află deja în căutarea unui posibil înlocuitor. Zona ofensivă reprezintă unul dintre sectoarele în care parizienii vor investi în următoarea perioadă de mercato. Șefii campioanei Franței au mai multe ținte pentru zona din față, însă primul pe listă este Goncalo Ramos de la Benfica.

PSG i-a găsit coleg lui Kylian Mbappe în atac după plecarea lui Lionel Messi

În vârstă de doar 21 de ani, Goncalo Ramos reprezintă unul dintre fotbaliștii esențiali din atacul celor de la Benfica. În actuala stagiune, atacantul portughez a înscris 26 de goluri în 45 de partide și a oferit alte 12 pase decisive. Potrivit jurnalistului Rudy Galetti, Benfica nu îl va ceda pe tânărul fotbalist dacă PSG nu va plăti suma de 100 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Parizienii trebuie să ia rapid o decizie pentru a umple golul lăsat de plecarea lui Lionel Messi, în condițiile în care, Manchester United se află, de asemenea, în cursă pentru semnătura atacantului portughez al Benficăi. Totodată, viitorul lui Neymar la PSG stă sub semnul întrebării, după ce brazilianul s-a accidentat și a ratat finalul de sezon.

Goncalo Ramos le-a luat ochii francezilor, mai ales că PSG și Benfica s-au intersectat în grupele Ligii Campionilor în acest sezon. Totuși, potrivit jurnalistului Rudy Galetti, suma de 100 de milioane de euro cerută de Benfica, i-ar putea determina pe parizieni să renunțe la atacantul portughez. Totuși, pe urma fotbalistului de 21 de ani va rămâne Manchester United.

ADVERTISEMENT
  • 40 de milioane de euro este cota lui Goncalo Ramos, conform Transfermarkt. 

Alexis Sanchez, o altă variantă pentru înlocuirea lui Messi la PSG

Lionel Messi mai are contract cu PSG până la finalul lunii iunie, iar starul argentinian este tot mai aproape de o revenire la Barcelona. Pe lângă Goncalo Ramos, „șeicii” de pe Parc des Princes și-au îndreptat atenția către Alexis Sanchez, actualmente jucătorul celor de la Olympique Marseille.

Atacantului îi va expria contractul cu Marseille la finalul acestui sezon, iar cele 18 goluri marcate în tricoul francezilor i-a impresionat pe parizieni. Potrivit publicației spaniole as.com, PSG îl consideră pe Alexis Sanchez drept înlocuitorul perfect al lui Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Pentru semnătura atacantului chilian se luptă și Arsenal. Mikel Arteta, antrenorul „tunarilor”, a fost sfătuit să îl transfere pe fostul fotbalist al Barcelonei. Pretențiile lui Alexis Sanchez se mulează perfect pentru un transfer la PSG, dar și la Arsenal. Atacantul chilian vrea să se transfere în lotul unei echipe care se luptă pentru titlu și care evoluează în grupele Ligii Campionilor.

”Alexis va continua în Europa, iar Marseille are prioritate. Este fericit, este un club mare, însă mai avem timp și trebuie să analizăm lucrurile cu răbdare. Mai sunt câteva săptămâni și mai sunt meciuri importante înainte de a lua o decizie”, a declarat agentul lui Alexis Sanchez.

ADVERTISEMENT

Jorge Messi, anunț în legătură cu viitorul lui Lionel Messi

Jorge Messi, tatăl și agentului legendarului fotbalist, a dezvăluit că o decizie va fi luată după ce contractul lui Lionel Messi cu PSG va ajunge la final. „Nu s-a stabilit nimic cu niciun club pentru anul următor. Decizia nu va fi luată înainte ca Lionel să încheie sezonul cu PSG.

Când se va încheia sezonul, vom analiza și vom vedea, abia atunci vom lua o decizie. Întotdeauna sunt zvonuri și mulți se folosesc de numele lui Lionel pentru a obține notorietate, dar adevărul este doar unul și vă putem asigura că nu există niciun acord cu vreo echipă, nici verbal, nici semnat, și nici nu va exista până la finalul sezonului”, a declarat Jorge Messi.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,35 este cota pentru „2 solist” la meciul Auxerre – PSG

ADVERTISEMENT