Fotbal international

PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe! Ce variantă au francezii dacă pleacă vedeta echipei

21.02.2021 | 16:03
PSG ia gasit inlocuitor lui Kylian Mbappe Ce varianta au francezii daca pleaca vedeta echipei
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe este tot mai aproape să-și încheie aventura pe Parc des Princes. Francezii așteaptă ca atacantul să-și prelungească angajamentul scadent anul viitor. În caz că nu o va face, campioana Franţei i-a găsit un înlocuitor pe măsură, din Premier League.

Kylian Mbappe a spus în mai multe rânduri că își dorește o nouă provocare și ezită să semneze un nou contract cu campioana Franței.

ADVERTISEMENT

Real Madrid și Liverpool sunt două dintre posibilele destinații ale fotbalistului de 22 de ani.

O vedetă din Premier League, ținta parizienilor

Kylian Mbappe traversează o perioadă incredibilă din punct de vedere sportiv, iar acest lucru îi va aduce cel mai probabil și un nou contract în această vară.

Locul lăsat liber în vestiarul de pe Parc des Princes nu va rămâne multă vreme neocupat. Conform The Mirror, oficialii parizienilor vor face în perioada următoare o ofertă pentru Harry Kane, vedeta echipei Tottenham Hotspur.

ADVERTISEMENT

Internaționalul englez are la rândul lui cifre fantastice. În vârstă de 25 de ani a adunat deja peste 200 de meciuri în Premier League și aproape 160 de goluri.

Scump, dar face toți banii

Harry Kane mai are contract cu Tottenham până în 2024 ceea ce va face ca PSG să bage adânc mâna în buzunar ca să achite eventualul transfer.

ADVERTISEMENT

Harry Kane este cotat de site-urile de specialitate la o valoare de piață de 120 de milioane de euro, dar oficialii lui Spurs vor cere cu siguranță o sumă mai mare. Aproximativ 173 de milioane conform sursei citate.

Numai în acest sezon Kane a evoluat în 32 de meciuri pentru Spurs, a marcat 21 de goluri și și-a trecut în cont 14 pase decisive.

ADVERTISEMENT