Sport

PSG i-a găsit înlocuitor lui Neymar. Jucătorul cerut în mod expres de Kylian Mbappe costă peste 100 de milioane de euro

Zilele lui Neymar la PSG sunt numărate, iar conducătorii clubului au găsit înlocuitorul perfect. Și mai mult, acesta este dorit cu ardoare și de Kylian Mbappe.
01.03.2023 | 10:04
PSG ia gasit inlocuitor lui Neymar Jucatorul cerut in mod expres de Kylian Mbappe costa peste 100 de milioane de euro
Zilele lui Neymar la PSG sunt numărate, iar conducătorii clubului au găsit înlocuitorul perfect. Și mai mult, acesta este dorit cu ardoare și de Kylian Mbappe. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Starul brazilian a căzut în dizgrația șeicilor care bagă bani la colosul din capitala Franței din cauza numeroaselor sale escapade și a faptului că în vestiar crează foarte multe animozități, iar la finalul sezonului va pleca de la echipă.

Ce înlocuitor a găsit PSG pentru Neymar

PSG și-a construit proiectul avându-l la bază pe Kylian Mbappe și sunt gata să-i facă toate poftele starului de 24 de ani. Una dintre ele este îndepărtarea lui Neymar din lot. Și cum acest lucru pare tot mai clar, conducătorii de pe Parc des Princes i-au găsit și un înlocuitor.

ADVERTISEMENT

Conform jurnalistului Ben Jacobs de la CBS Sports, citat de site-ul le10sport.com, parizienii au pus ochii pe vedeta lui Napoli, georgianul Khvicha Kvaratskhelia, care a explodat în acest sezon reușind 12 goluri și 15 pase decisive.

Atacantul în vârstă de 22 de ani se află pe lista de achiziții a mai multor cluburi importante precum Manchester City, Newcastle United sau Real Madrid, așa că Nasser Al-Khelaifi va trebui să pluseze pentru a-i putea oferi lui Mbappe transferul dorit.

ADVERTISEMENT

”Kvaratskhelia este rapid, tehnic și se integrează natural într-un sistem 4-3-3. Ideea că va fi disponibil pentru 57 de milioane de euro este un mic mit. Nu m-ar surprinde dacă Napoli l-ar evalua la aproape dublu, adică peste 100 milioane de euro”, a declarat jurnalistul Ben Jacobs.

Neymar, cale liberă spre Chelsea

Banii nu sunt o problemă pentru PSG, iar acest lucru nu ar fi o piedică în calea transferului, însă șeicii din Qatar vor trebui să lupte pentru semnătura lui Khvicha Kvaratskhelia cu alte cluburi care sunt finanțate de miliardari din zona Golfului.

ADVERTISEMENT

Și la mijloc mai este și Real Madrid, un nume care atrage ca un magnet. Așa că, Nasser Al-Khelaifi va trebui să găsească portița prin care să-l convingă pe georgian să aleagă PSG. Doar că, acum, președintele clubului de pe Parc des Princes are alte probleme pe cap.

Neymar a avut un conflict cu directorul sportiv, Luis Campos, după meciul din campionat cu AS Monaco, iar acest lucru pare să umplut paharul. Parizienii sunt dispuși să accepte discuțiile cu Chelsea pentru transferul brazilianului și i-au stabilit un preț de 60 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Presa franceză a scris că există totuși și probleme cu vânzarea lui Neymar. Marile cluburi europene care și-ar permite transferul brazilianului sunt sceptice din cauza numeroaselor accidentări care l-au ținut pe acesta departe de teren.


  • Cota NETBET pentru PSG: 2,45 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul PSG – Nantes

ADVERTISEMENT