Sport

E oficial! Kylian Mbappe a semnat până în 2025! Cifrele uluitoare ale celui mai mare contract din istorie. Video

Kylian Mbappe are pe masă cel mai mare contract din istoria fotbalului. PSG îl ademenește cu un angajament pe cinci ani și un bonus colosal la semnătură.
21.05.2022 | 22:00
E oficial Kylian Mbappe a semnat pana in 2025 Cifrele uluitoare ale celui mai mare contract din istorie Video
PSG îi oferă lui Kylian Mbappe cel mai mare contract din istoria fotbalului
ADVERTISEMENT
21-05-2022
19:06

Kylian Mbappe a semnat prelungirea contractului cu PSG

Înainte de meciul cu Metz, PSG a anunţat oficial că Mbappe a semnat prelungirea contractului. Atacantul de 23 de ani ar urma să mai stea trei sezoane în Paris şi va avea un salariu net stagional de 60.000.000 de euro.

“Sunt foarte fericit să duc mai departe aventura de la PSG, să rămân în Paris, orașul meu. Sper să fac în continuare ceea ce îmi place, să câștig trofee alături de voi! Vă mulțumesc”, a declarat Kylian Mbappe pentru site-ul oficial al lui PSG.

21-05-2022
13:07

Kylian Mbappe, tot mai aproape de prelungirea contractului cu PSG

Telenovela transferului lui Kylian Mbappe la Real Madrid pare că se opreşte, iar atacantul de 23 de ani ar urma să semneze prelungirea contractului cu PSG. Conform jurnalistului Guillem Balague, Florentino Perez i-a anunţat pe jucătorii lui Real Madrid că fotbalistul nu va mai ajunge pe “Bernabeu”.

“Mi s-a spus că Florentino Perez le-a zis jucătorilor, în vestiar, că Mbappe nu va veni (n.r. la Real Madrid). Hai să aşteptăm ce are de spus Mbappe”, a fost anunţul jurnalistului pe Twitter.

Sâmbătă, L’Equipe a anunţat că Mbappe şi-a dat acordul de principiu pentru a semna prelungirea contractului cu PSG. Acesta va evolua în următorii trei ani pe “Parc des Princes” şi va avea un salariu net anual de 60.000.000 de euro. În plus, după semnarea noului contract, va primi un bonus de 120.000.000 de euro.

20-05-2022
14:55

Kylian Mbappe a încheiat negocierile cu Real Madrid și PSG

Mama lui Kylian Mbappe a ținut să lămurească situația fiului ei care va deveni liber de contract pe 30 iunie. Fayza Lamari susține că cele două oferte pe care atacantul de 23 de ani le-a primit de la Real Madrid, respectiv PSG, sunt similare.

Aceasta a mai spus că nu se mai pune problema să existe alte runde de discuții și că fotbalistul a acceptat ambele propuneri, dar că un răspuns final va veni abia după ultima etapă din Ligue 1.

”Nu vom mai avea alte întâlniri pentru a discuta viitorul lui, toate negocierile s-au încheiat. Am ajuns la un acord atât cu Real Madrid, cât și cu PSG. Discuțiile sunt finalizate!

Cele două oferte au fost aproape identice. La Real, fiul meu va avea control asupra drepturilor de imagine. Acum îi așteptăm doar decizia”, a explicat Fayza Lamari, citată de Kora Plus.

PSG și-a asigurat matematic un nou titlu de campioană în Ligue 1, iar finanțatorii clubului sunt dispuși să facă un efort financiar impresionant pentru a-l convinge pe Kylian Mbappe să semneze un nou contract.

Cifrele celui mai mare contract din istoria fotbalului

Discuțiile dintre conducătorii clubului PSG și atacantul Kylian Mbappe se apropie de final. Oficialii grupării de pe Parc des Princes au decis să pluseze semnificativ la oferta pentru fotbalistul de 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio notează că trecerea super starului francez la Real Madrid este în impas după ce în joc au intrat și membrii familiei atacantului, în care acesta are foarte mare încredere.

”Mbappe a fost contactat de mai mulți oameni pentru a rămâne la PSG. Pe deasupra, a intervenit și familia sa, oameni decisivi și atunci când Kylian a trecut de la Monaco la PSG”, a scris Gianluca Di Marzio, care menționează că decizia finală va fi anunțată de fotbalist în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Și Tancredi Palmeri, jurnalist specializat la rândul lui în transferuri internaționale, a făcut publice cifrele contractului oferit de finanțatorii lui PSG, cele mai mari din istoria fotbalului.

Mbappe ar urma să câștige 60 de milioane de euro net în următorii cinci ani și un bonus la semnătură cifrat la 120 de milioane de euro, adică 420 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Și alți jurnaliști importanți sunt tot mai convinși că transferul la Real madrid a căzut. Între aceștia, francezul Romain Molina, colaborator pentru The Guardian, CNN și BBC, care a scris în mediul online: ”Banii vorbesc (și câștigă)”, mesajul fiind însoțit de steagul Qatarului, statul care este proprietarul clubului.

Fabrizio Romano lasă o portiță deschisă pentru Real Madrid

La fel de cunoscut pentru acuratețea cu care anunță principalele transferuri la nivel european este și Fabrizio Romano. Italianul susține că starul naționalei Franței și al echipei PSG nu a refuzat gruparea din capitala Spaniei.

ADVERTISEMENT

Romano susține că Mbappe le-a cerut spaniolilor doar un timp de gândire suplimentar, urmând să i-a o decizie, cel mai probabil, după disputarea ultimei etape din campionatul Franței și înaintea partidelor pe care ”Cocoșii” le vor disputa luna viitoare în Liga Națiunilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fabrizio Romano (@fabriziorom)

Actualul contract al lui Kylian Mbappe cu PSG expiră pe 30 iunie. Precedentele oferte ale parizienilor, deși impresionante din punct de vedere financiare, au fost refuzate de fotbalist.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Metz: 1,51 este cota pentru „peste 3,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT