Fotbal international

PSG i-a stabilit prețul lui Neymar Jr. Câți bani vor francezii pentru superstarul brazilian

12.12.2020 | 14:36
PSG ia stabilit pretul lui Neymar Jr Cati bani vor francezii pentru superstarul brazilian
ADVERTISEMENT

Neymar Jr. ar putea pleca de la PSG, în cazul în care nu se înțelege cu șefii de pe Parc des Princes pentru prelungirea contractului. Francezii vor în schimbul atacantului brazilian 100 de milioane de euro.

De un eventual transfer al lui Neymar ar fi fost în continuare interesată FC Barcleona, însă prețul cerut de PSG este unul aproape imposibil de suportat de către catalani.

ADVERTISEMENT

Neymar a declarat recent că ar vrea să rămână pe Parc des Princes și că speră să se înțeleagă cu șefii lui PSG. De asemenea, el a punctat că visează să joace din nou cu Lionel Messi.

PSG i-a stabilit prețul lui Neymar Jr.! Francezii vor 100 de milioane de euro!

În vara anului 2022, contractul lui Neymar ajunge la final. Asta înseamnă că peste doar un an, brazilianul ar putea fi acontat de orice formație, fără a fi achitată vreo sumă de transfer. În aceste condiții, PSG se gândește la alternative pentru că nu vrea să permită brazilianului să plece gratis.

ADVERTISEMENT

În acest sens, parizienii iau în calcul prelungirea contractului lui Neymar sau o eventuală plecare pe bani mulți. Francezii de la L’Equipe, citați de Football Espana, anunță că PSG vrea 100 de milioane de euro în schimbul fotbalistului adus de la Barcelona.

Această sumă i-ar speria pe catalani, care n-ar fi niciodată dispuși să plătească atât de mult, în condițiile austerității de la club. Barcelona a fost nevoită să reducă drastic bugetul de salarii și nu și-ar permite un transfer scump în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT

Din punctul de vedere al lui PSG, prețul este unul fix și nu se poate negocia. Francezii sunt optimiști că îl vor convinge pe Neymar să își prelungească înțelegerea cu echipa lor și să rămână la Paris și după Mondialul din 2022.

De asemenea, PSG vrea să îl convingă și pe Kylian Mbappe să prelungească înțelegerea pe care o are cu PSG.  Atacantul francez ar fi dorit de Liverpool și Real Madrid, însă parizienii sunt optimiști că vor reuși să îl păstreze.

ADVERTISEMENT

Finalista ediției precedente a UEFA Champions League a reușit să se califice în 16-imi și în acest sezon. Parizienii au învins-o în ultima etapă a grupelor Ligii pe Istanbul Bașakșehir cu 5-1, după ce meciul a fost inițial amânat ca urmare a scandalului de rasism în care au fost implicați arbitrii români Octavian Șovre și Sebastian Colțescu.

 

ADVERTISEMENT