Fotbal international

PSG îi face pe adversari să-şi bage mingea în proprie poartă! Campioana Franţei a beneficiat de şapte autogoluri în 2020. VIDEO

12.02.2020 | 22:41
PSG ii face pe adversari sasi bage mingea in proprie poarta Campioana Frantei a beneficiat de sapte autogoluri in 2020 VIDEO
ADVERTISEMENT

PSG este în mare formă în 2020, iar ofensiva campioanei Franţei îi face pe adversari să-şi bage mingea în proprie poartă. Formaţia antrenată de Thomas Tuchel a beneficiat de şapte autogoluri în acest an, ultimele două venind în meciul cu Dijon, jucat miercuri seară.

PSG, echipa care a beneficiat de cele mai multe autogoluri în 2020

Doar o lună şi jumătate a trecut din 2020, iar PSG are prestaţii fabuloase, dar şi mult noroc. În cele 12 meciuri jucate în acest an, parizienii au beneficiat de şapte autogoluri, unele dintre ele fiind de cascadorii râsului.

ADVERTISEMENT

Primul autogol, unul de-a dreptul spaectaculos, a venit în meciul PSG – St. Etienne 6-1 din sferturile de finală ale Cupei Franţei. În minutul 44, parizienii au creat o fază spectaculoasă, iar adversarii s-au întrecut în bâlbâieli. Unul dintre fundaşii oapeţilor a încercat să respingă mingea, însă aceasta s-a lovit de unul dintre coechipieri, iar mai apoi a lovit bara. Revenit pe teren, balonul l-a lovit pe Jessy Moulin şi a intrat în poartă.

Al doilea autogol al sezonului a venit în PSG – AS Monaco 3-3, când Fode Ballo Toure şi-a băgat mingea în poartă la scorul de 2-1 pentru formaţia din Principat. La fel ca şi în meciul cu St. Etienne, balonul a fost deviat înainte de un alt fundaş al echipei oaspete.

ADVERTISEMENT

Restul autogolurilor de care a beneficiat PSG în 2020

În semifinalele Cupei Ligii, PSG a beneficiat de al treila autogol al anului. Campioana Franţei a învins-o pe Reims, scor 3-0, iar Konan N’Clomande a încercat să degajeze mingea din faţa porţii, însă şi-a învins propriul portar.

Al patrulea autogol din 2020 de care a beneficiat PSG a fost bifat în victoria contra lui Montpellier, scor 5-0. Unul dintre fundaşii oaspeţilor a încercat să respingă o minge în careu, însă mingea l-a lovit pe Daniel Congre şi a intrat în poartă.

ADVERTISEMENT

În weekend, PSG a învins-o pe Lyon, scor 4-2, iar Fernando Marcal a fost cel care şi-a învins propriul portar. Din nou, campioana Franţei a avut şansa ca adversarii să se întreacă în gafe de cascadorii râsului.

Miercuri, PSG a învins-o pe Dijon, scor 6-1, iar formaţia de pe “Parc des Princes” a obţinut calificarea în semifinalele Cupei Franţei. De această dată, campionii din Ligue 1 au beneficiat de două autogoluri, semnate de Wesley Lautoa şi Senou Coulibaly.

ADVERTISEMENT
  • 44 de goluri a marcat PSG în 2020