Fotbal international

PSG îi mărește salariul lui Neymar! Mai pleacă brazilianul la Real Madrid?

13.07.2018 | 12:01
PSG ii mareste salariul lui Neymar Mai pleaca brazilianul la Real Madrid

Oficialii clubului Paris Saint-Germain au luat hotărârea de a-i mări salariul atacantului Neymar, pentru a-l convinge pe brazilian să nu plece pe Parc des Princes. Superstarul campioanei Franței se află în atenția celor de la Real Madrid, care caută un înlocuitor pentru Cristiano Ronaldo, cedat la Juventus Torino.

Cotidianul spaniol As a scris că președintele Nasser Al-Khelaifi dorește să-i mărească salariul lui Neymar, care în prezent câștigă 37 de milșioane de euro pe sezon, pentru a contracara o eventuală ofertă a celor de la Real Madrid.

PSG vrea să îi mărească salariul lui Neymar pentru a împiedica transferul brazilianului la Real Madrid
PSG vrea să îi mărească salariul lui Neymar pentru a împiedica transferul brazilianului la Real Madrid

Neymar va avea la PSG un salariu apropiat de cel al lui Messi la Barcelona

Atacantul brazilian Neymar, care în vara lui 2017 a ajuns la PSG pentru 222 de milioane de euro, ar urma să aibă la gruparea franceză un salariu apropiat de cel pe care îl primește argentinianul Lionel Messi la FC Barcelona, 50 de milioane de euro.

Nasser Al-Khelaifi face tot ce este posibil ca Neymar să rămână în Franța și l-a adus la Paris Saint-Germain pe fizioterapeutul naționalei Braziliei și al formației Corinthians, Bruno Mazziotti. Acxesta s-a ocupat de refacerea superstarului brazilian, după accidentarea suferită la al cincilea metatarsian înaintea Campionatului Mondial din Rusia.

Neymar este în acest moment al doilea cel mai bine plătit fotbalist din lume la acest moment, după Lionel Messi. Pe cea de-a treia treaptă a acestui podium se află Cristiano Ronaldo, care va încasa un salariu anual de 30 de milioane de euro la Juventus Torino. În Top 10 salarii mai sunt brazilianul Oscar, cu 24 de miloane de euro de la Shanghai SIPG, chilianul Alexis Sanchez, cu 23 de milioane de la Manchester United, francezul Antoine Griezmann, care încasează 23 de milioane de euro în noul contract semnat cu Atletico Madrid, germanul Mesut Ozil, cu 23 de milioane de euro de la Arsenal Londra, argentinianul Ezequiel Lavezzi, cu 22 de miloane de euro de la Hebei Fortune (China), brazilianul Hulk, cu 20 de milioane de la Shanghai SIPG, şi francezul Kylian Mbappe de la PSG, cu 18 milioane de euro.