Fotbal international

PSG îi oferă un salariu incredibil lui Kylian Mbappe! 700.000 de euro pe săptămână ca să nu plece la Real Madrid

04.05.2020 | 19:13
PSG ii ofera un salariu incredibil lui Kylian Mbappe 700000 de euro pe saptamana ca sa nu plece la Real Madrid
Kylian Mbappe, momit de PSG cu un salariu incredibil: 700.000 de euro pe săptămână. Foto: Eurosport
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe este considerat la această oră atât cel mai valoros jucător din lume al noii generații cât și, totodată, cel mai scump fotbalist, cu o valoare cotată înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus între 180-200 de milioane euro.

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până în 2022

Jucătorul în vârstă de numai 21 de ani are contract cu PSG până în vara lui 2022, el sosind ca și Neymar tot în vara lui 2017, de la Monaco. Și evident că un astfel de atacant este dorit de multe cluburi mari de pe continent.

ADVERTISEMENT

Real Madrid intenționează să îl cumpere vara viitoare, când ar intra în ultimul an de contract, dar mai nou și Jurgen Klopp de la Liverpool a făcut o adevărată fixație pentru el.

Salariu de nabab pentru jucătorul de 21 de ani

Numai că PSG nu are de gând să piardă ambele vedete din lot. Dacă pentru brazilianul Neymar ar exista varianta acceptării unui transfer, nu mai jos de 164 milioane euro, suma fixată de FIFA, pentru Mbappe șeicii din Qatar sunt gata să comită o nebunie financiară.

ADVERTISEMENT

Concret, ei i-au promis jucătorului, dezvăluie L’Equipe, o mărire de salariu absolut faraonică. Astfel, în noul contract Mbappe ar urma să câștige nu mai puțin de 700.000 de euro pe lună net, adică 2,8 milioane euro pe lună, 33,6 milioane anual!

Sunt scoase din luptă Real Madrid și Liverpool

Este genul de ofertă care nu are cum să nu ia mințile oricui și după cum relatează presa din Hexagon tânărul atacant pare tentat să își pună semnătura pe noul contract.

ADVERTISEMENT

Mbappe are o rată a eficacității absolut impresionantă din momentul în care a venit la PSG. În 120 de meciuri el a reușit să marcheze de 90 de ori.

Mbappe vrea să câștige trofee

O asemenea ofertă blochează clar șansele celor de la Real Madrid și Liverpool în a mai spera că ar putea măcar vara viitoare să negocieze pentru perla franceză.

ADVERTISEMENT

Evident, Mbappe fiind un jucător ambițios, avid de trofee, conducerea parizienilor va trebui să facă eforturi să aducă și alte nume sonore lângă vedeta sa, pentru a avea șanse să se bată inclusiv la trofeele europene.

ADVERTISEMENT