Cele mai citite

PSG vrea să dea lovitura în vară! Kante, prioritate pentru parizieni

PSG are un sezon de vis până în prezent. Echipa din capitala Franţei se bate pentru trei trofee, dar conducătorii clubului gândesc deja strategia pentru stagiunea următoare.
09.02.2018 | 15:42
PSG vrea să dea lovitura în vară! Kante, prioritate pentru parizieni
ADVERTISEMENT

PSG vrea să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Parizienii şi-au gândit strategia pentru sezonul viitor şi prioritatea numărul 1 este N’Golo Kante, unul dintre cei mai constanţi fotbalişti din Premier League. 

Internaţionalul francez ar urma să fie adus în locul lui Thiago Motta, jucător care a avut dese probleme medicale în ultimii ani. Presa din Hexagon a anunţat că oficialii clubului din capitala Franţei este pregătită să facă o ofertă consistentă în vară.

PSG poate aduce un jucător care a scris istorie în Premier League

N’Golo Kante a intrat în istoria campionatului englez cu prestaţiile pe care le-a avut la Leicester şi Chelsea. Internaţionalul francez a devenit primul jucător care cucereşte doi ani consecutiv titlul în Premier League cu două echipe diferite.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 26 de ani a jucat până în prezent pentru US Boulogne, Caen, Leicester şi Chelsea. Kante joacă din 2016 pentru echipa naţională a Franţei, pentru care a bifat deja 20 de selecţii şi a marcat un gol.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri