PSG vrea să dea lovitura în vară! Kante, prioritate pentru parizieni

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
09/02/2018, 15:42
PSG vrea să dea lovitura în vară! Kante, prioritate pentru parizieni

PSG vrea să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Parizienii şi-au gândit strategia pentru sezonul viitor şi prioritatea numărul 1 este N’Golo Kante, unul dintre cei mai constanţi fotbalişti din Premier League. 

Internaţionalul francez ar urma să fie adus în locul lui Thiago Motta, jucător care a avut dese probleme medicale în ultimii ani. Presa din Hexagon a anunţat că oficialii clubului din capitala Franţei este pregătită să facă o ofertă consistentă în vară.

PSG poate aduce un jucător care a scris istorie în Premier League

N’Golo Kante a intrat în istoria campionatului englez cu prestaţiile pe care le-a avut la Leicester şi Chelsea. Internaţionalul francez a devenit primul jucător care cucereşte doi ani consecutiv titlul în Premier League cu două echipe diferite.

Fotbalistul de 26 de ani a jucat până în prezent pentru US Boulogne, Caen, Leicester şi Chelsea. Kante joacă din 2016 pentru echipa naţională a Franţei, pentru care a bifat deja 20 de selecţii şi a marcat un gol.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Zahovic! Ce ofertă i-a făcut

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.