Fotbal international

PSG îl îngroapă în bani pe David de Gea! Oferta nebună a parizienilor pentru vedeta lui Manchester United

31.03.2019 | 16:21
PSG il ingroapa in bani pe David de Gea Oferta nebuna a parizienilor pentru vedeta lui Manchester United

PSG a pregătit o ofertă tentantă pentru David de Gea. Campioana Franţei vrea să-l transfere pe portarul lui Manchester United şi să dea una dintre marile lovituri în mercato. Conducătorii clubului de pe “Old Trafford” negociază prelungirea contractului cu fotbalistul de 28 de ani, însă cele două părţi nu au ajuns la un numitor comun, iar francezii vor să profite.

Ce salariu îi oferă PSG lui David de Gea

David de Gea este una dintre ţintele lui PSG pentru perioada de transferuri din vară, iar conducătorii formaţiei de pe “Parc des Princes” vor să profite de faptul că Manchester United nu a ajuns la un acord cu spaniolul pentru un nou contract. Conform presei din Anglia, portarul spaniol vrea un salariu de 350.000 de lire sterline (aproximativ 400.000 de euro) pe săptămână, iar campioana Franţei este dispusă să plătească banii.

Manchester United i-a făcut o ofertă pentru prelungirea contractului, însă salariul oferit, 300.000 de lire sterline pe săptămână, nu este pe placul lui David de Gea. În prezent, portarul spaniol câştigă 200.000 de lire sterline pe săptămână, iar actualul acord va expira la finalul sezonului viitor. Din acest motiv, conducătorii echipei de pe “Old Trafford” vor să intensifice discuţiile pentru prelungirea contractului.

PSG îl îngroapă în bani pe David de Gea. Ce salariu îi oferă
PSG îl îngroapă în bani pe David de Gea. Ce salariu îi oferă

Manchester United vrea să-i ofere un contract pe viaţă

Manchester Evening News susţine că oficialii “diavolilor” au pregătit un super contract pentru David de Gea. Dacă discuţia la capitolul salarii nu a ajuns la un numitor comun, durata noului acord pare să fie pe placul ambelor părţi.

În cazul în care David de Gea şi Manchester United vor bate palma, portarul spaniol ar urma să semneze un contract valabil pe următoarele opt sezoane. “Ne dorim să rămână aici. Este unul dintre cei mai buni portari din lume, poate chiar cel mai bun”, a declarat Jesse Lingard. În actualul sezon, David de Gea a jucat 38 de meciuri pentru Manchester United, reuşind să bifeze zece partide în care nu a primit gol.