PSG pregăteşte un super transfer! Şeicii vor să cumpere un star de la Real Madrid

Ionut Neamţu    Razvan Nicolae   
in Fotbal international
17/04/2018, 09:12
PSG pregăteşte un super transfer! Şeicii vor să cumpere un star de la Real Madrid

PSG vrea să dea lovitura în vară şi să facă un nou transfer de răsunet. Parizienii au avut un sezon dezamăgitor în Liga Campionilor, chiar dacă în Franţa au defilat. Şeicii din Qatar au anunţat o revoluţie la echipă şi sunt pregătiţi să aducă un star de la Real Madrid.

Casemiro este una dintre ţintele lui PSG, iar transferul s-ar putea realiza în această vară. Conducătorii clubului din capitala Franţa caută un înlocuitor pentru Thiago Motta, care a ajuns la 34 de ani, în condiţiile în care Giovani Lo Celso şi Marco Verratti nu au dat randament pe postul de închizător.

Câţi bani trebuie să dea PSG pentru transfer

Internaţionalul brazilian are o clauză de reziliere de 200 de milioane de euro, însă PSG are pregătită o strategie pentru a realiza acest transfer. Oficialii campioanei Franţei ar putea să-l folosească pe Neymar, dorit de Real Madrid, ca monedă de schimb pentru o posibilă mutare, în vară, a lui Casemiro pe “Parc des Princes”.

Ştirea MOMENTULUI

Tragere la sorţi Cupa României. Cu cine joacă FCSB, CFR Cluj şi Dinamo în 16-imi. Tabloul complet

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×