Fotbal international

PSG, ofertă ameţitoare pentru Cristiano Ronaldo! Dacă va accepta, va deveni jucătorul cu cel mai mare salariu din lume

02.06.2019 | 09:52
PSG oferta ametitoare pentru Cristiano Ronaldo Daca va accepta va deveni jucatorul cu cel mai mare salariu din lume

PSG nu renunţă la gândul de a câştiga Champions League şi este gata să facă o ofertă ameţitoare pentru Cristiano Ronaldo, deşi vorbim despre un jucător în etate de 34 de ani! Şeicii din Qatar sunt iritaţi de faptul că au băgat munţi de bani în acest club şi în afară de a fi regi în ţara orbilor, adică în Ligue 1 nu au putut niciodată ridica ştacheta mai sus.

PSG îl vrea pe Cristiano Ronaldo! Vezi cu ce salariu imens este ademenit starul portughez

Asta înseamnă că gruparea miliardară din capitala Franţei nu doar că nu a reuşit să câştige nici o ediţie de Champions League, dar nici măcar nu a ajuns vreodată la nivelul semifinalelor, ceea ce este cu adevărat o mare contraperformanţă pentru un club cu o asemenea putere financiară, dar explicabil, în bună măsură, prin lipsa competitivităţii campionatului, prin care parizienii se plimbă ca pe Champs-Elysee, spre deosebire de Premier League şi La Liga, unde competiţia internă este puternică.

Dar şeicii sunt extrem de orgolioşi şi consideră că nu acest aspect este explicaţia principală a neîndeplinirii obiectivului propus ci proasta alegere făcută pentru alcătuirea lotului. Şi văzând cifrele remarcabile ale portughezului de la Juventus la 34 de ani au decis că au nevoie de un astfel de jucător, care cu cinci Champions League la activ are această competiţie în ADN.

Cristiano Ronaldo PSG. Îi oferă 50 de milioane euro pe an

Ar urma să fie vânndut ori Neymar ori Kylian Mbappe

Prin urmare, arabii sunt dispuşi să facă o nouă nebunie financiară şi să plătească lui Juventus 140 de milioane euro (italienii l-au luat de la Real Madrid în vara lui 2018 pentru 117 milioane şi are contract pe patru ani), iar lui Cristiano să îi îndeplinească dorinţa cea mai arzătoare pentru orgoliul său, salariul care să îl facă înaintea lui Leo Messi cel mai bine plătit jucător din lume şi din istoria fotbalului: 50 de milioane euro net pe stagiune.

Cristiano Ronaldo PSG. Pentru aceasta ar urma să fie vândut unul dintre Neymar sau Mbappe

Leo Messi are la Barcelona 45 de milioane net și acest lucru îl macină teribil pe Cristiano Ronaldo, care nu e nici măcar al doilea, cu ale sale 30 de milioane la Juventus, ci pe locul 3, după Neymar, care are 36 de milioane. Însă, foarte probabil, cum PSG are probleme mari cu respectarea regulii de fair-play financiar, pentru a ajunge la CR7 va trebui vândut unul dintre cele două staruri actuale: Neymar sau Kylian Mbappe și mai degrabă brazilianul ar primi liber să plece.