Neymar, atac la şefii lui PSG: “Moura era fratele meu”. A plecat “cârtiţa” din vestiar?

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
02/02/2018, 09:26
Neymar, atac la şefii lui PSG: “Moura era fratele meu”. A plecat “cârtiţa” din vestiar? GALERIE FOTO

Dacă la Real Madrid vestiarul mai are puţin şi sare în aer, din pricina celor două tabere formate, pro şi contra antrenorului Zinedine Zidane, nici la adversara din optimile Champions League lucrurile nu stau foarte bine şi există destulă tensiune.

Cel care aprinde de obicei focul şi apoi caută să îl întreţină prin orice mijloace este acelaşi jucător veşnic nemulţumit, starul brazilian Neymar. Pe Neymar nimic nu îl mulţumeşte la Paris, deşi şefii clubului s-au străduit să îi ofere cele mai bune condiţii. Şi nici el nu face nici un efort pentru a îmbunătăţi relaţiile cu majoritatea coechipierilor şi cu suporterii.

Cât mai suportă şefii lui PSG toanele şi criticile lui Neymar?

Acum a atacat virulent conducerea clubului pentru faptul că a fost vândut compatriotul său Lucas Moura la Tottenham, pentru 28 de milioane euro. Pentru Neymar termenul de fair-play financiar, stabilit de UEFA, nu are valoare, dar PSG, pentru a nu risca sancţiuni, trebuie să vândă jucători pentru o sumă de minim o sută de milioane de euro.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

“Sunt supărat că e un prieten bun şi un jucător de calitate, care a fost folosit foarte rar. Nu e corect. Este fratele meu din fotbal. Îi urez tot binele. Nu e doar un prieten, e un băiat grozav.Ar fi putut să fie folosit mai mult, dar nu sunt eu patronul la PSG. Din punctul meu de vedere, nu trebuia să plece niciodată de la Paris”. Moura a jucat sezonul trecut 37 de partide şi a înscris 12 goluri, dar în actualul intrase numai în cinci meciuri. Numai că, presa din Hexagon scrie că plecarea lui Lucas Moura ar fi primit şi OK-ul antrenorului Unai Emery, pentru că brazilianul ar fi fost omul care dezvăluia presei tot ce era tensionat în vestiarul liderului din Ligue 1. El şi Hatem Ben Arfa, jucător dorit la Leicester, dar care nu a fost cedat.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.