Sport

PSG, ironizată după debutul ratat din Champions League. Cele mai tari meme-uri după remiza cu Brugge

PSG a început cu stângul noul sezon de Champiosn League, iar împătimiții de fotbal nu au ratat ocazia de a-i ironiza pe francezi în online.
16.09.2021 | 12:57
PSG ironizata dupa debutul ratat din Champions League Cele mai tari memeuri dupa remiza cu Brugge
ADVERTISEMENT

Cu Leo Messi pentru prima dată titular, parizienii nu au reușit decât un 1-1 în meciul din deplasare cu Brugge.

Și asta în ciuda faptului că antrenorul Mauricio Pochettino a încercat să ia presiunea de pe umerii jucătorilor săi și a spus înainte de joc că favorita competiției este Chelsea.

ADVERTISEMENT

Ironii la adresa lui PSG după startul fals din Champions League

Deși a beneficiat de un atac stelar cu Messi, Mbappe și Neymar, PSG nu a reușit să se impună în meciul de la Brugge, din prima etapă a Champions League, iar ironiile fanilor nu au întârziat să apară.

Considerată ca fiind o adevărată forță în acest sezon, după ce i-a adus la echipă pe Messi, Donnarumma, Sergio Ramos, Hakimi și Wijnaldum, formația pariziană a clacat în Belgia. Fanii au împânzit online-ul cu meme-uri haioase, iar unul dintre acestea arată că PSG este ca Turnul Eiffel în Ligue 1 și ca un releu obișnuit în Champions League.

ADVERTISEMENT

PSG ironii Champions League

Pe aceeași temă au mai apărut și alte glume. Contul de Twitter Footy Humour a pus o fotografie cu Zeul Mărilor care ține în mână Tridentul și a scris ”ce se așteaptă de la PSG”, și o alta cu un personaj haios la care a notat ”cum arată PSG”.

Personaje celebre, folosite pentru a râde de francezi

Un suporter argentinian a postat pe contul său o fotografie în care apare legendarul Diego Armando Maradona dormind în timp ce urmărește meciul dintre Brugge și PSG la care a scris: ”Și eu mă uit la PSG”.

ADVERTISEMENT

Un alt utilizator de Twitter a glumit pe seama remizei din Belgia, considerând că majoritatea pariorilor au dat-o în bară cu acest meci, în timp ce altul a scris: ”Au mers să-i vadă pe Messi, Neymar și Mbappe și au ajuns să urmărească show-ul acestui băiat”, postând o fotografie cu mijlocașul lui Brugge, Charles De Ketelaere.

Utilizatorul contului RaNd4L.eth a publicat un dialog extrem de haios între celebrele personaje de desene animate Bart și Lisa Simpson:

ADVERTISEMENT
  • – Nu am văzut niciodată atacul lui PSG așa
  • – Ce vrei sa spui?
  • – Nu este PSG-ul în șort negru?
  • – Nu
  • – O Doamne

PSG l-a pierdut pe Mbappe

Paris Saint-Germain a avut parte de un debutat ratat în Liga Campionilor, remizând pe terenul campioanei Belgiei, Club Brugge. Formația franceză a prestat un joc modest și ar fi putut chiar să piardă întâlnirea.

În plus, Mauricio Pochettino l-a pierdut accidentat și pe superstarul Kylian Mbappe. În finalul primei reprize un contact dur cu Stanley Nsoki a pus sub semnul întrebării prezența lui pe teren în actul secund.

Medicii vicecampioanei Franței și-au făcut datoria și l-au recuperat pe golgheterul francez, dar Mbappe a rezistat doar șase minute după reluarea jocului. A fost doborât de un adversar, iar fotbalistul a făcut semne către banca tehnică solicitând înlocuirea.

ADVERTISEMENT