Nicio categorie

PSG – Guingamp 2-0: Parizienii s-au chinuit 92 de minute pentru victorie

UPDATE / Chiar dacă a schimbat sistemul de joc, echipa lui Laurent Blanc a suferit în continuare. PSG a avut nevoie de 92 de minute pentru a deschide scorul împotriva nou-promovatei Guingamp, golul...
31.08.2013 | 20:05
PSG - Guingamp 2-0: Parizienii s-au chinuit 92 de minute pentru victorie

UPDATE / Chiar dacă a schimbat sistemul de joc, echipa lui Laurent Blanc a suferit în continuare. PSG a avut nevoie de 92 de minute pentru a deschide scorul împotriva nou-promovatei Guingamp, golul venind de la rezerva Rabiot. Un minut mai tîrziu, Ibrahimovici a stabilit scorul final, 2-0. Dintre cele 24 de şuturi trase de jucătorii gazdelor, doar opt au nimerit spaţiul porţii adverse. PSG a avut un procentaj de reuşită al paselor de 87%, a executat 12 cornere şi a menţinut posesia 68% din timp.

Echipa gazdă a avut un start ezitant de campionat şi în primele două etape nu a reuşit decît două rezultate de egalitate împotriva unor echipe mai slab cotate. În al treilea meci, parizienii au reuşit să aducă toate punctele din deplasarea de la Nantes în urma unei evoluţii mai bune.

Rezultatele mai puţin reuşite l-au determinat pe antrenorul Laurent Blanc să schimbe sistemul de joc pentru acest meci. Astfel, PSG va trece de la 4-4-2 la 4-3-3, în atac urmînd a evolua Cavani, Ibrahimovici şi Lavezzi.

Guingamp are o singură victorie, pe teren propriu contra celor de la Lorient, şi două înfrîngeri.

Echipele probabile

PSG (4-3-3):  Sirigu – Alex, Maxwell, Thiago Silva, Van der Wiel – B. Matuidi, Thiago Motta, Pastore – Ibrahimovici , Cavani, Lavezzi. Antrenor Laurent Blanc.

Guingamp (4-4-2): Samassa – Martins-Pereira, Lemaitre, Sorbon, Kerbrat – Mathis,  Sankhare,  Giresse, Beauvue – Yatabare, Mandanne. Antrenor Joselyn Gourvennec.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri