Cele mai citite

PSG îşi pierde o vedetă! ”Sunt în contact cu Inter Milano”

Paris Saint-Germain a terminat anul pe primul loc în Ligue şi este calificată în optimile Champions League, dar este foarte aproape de a-şi pierde o vedetă.
25.12.2017 | 10:39
PSG îşi pierde o vedetă! ”Sunt în contact cu Inter Milano”
ADVERTISEMENT

Mijlocaşul Javier Pastore este nemulţumit de faptul că antrenorul Unai Emery îl foloseşte destul de rar şi vrea să plece de la vicecampioana Franţei. Argentinianul a dezvăluit că este în tratative cu Internazionale Milano.

”Agentul meu a avut câteva contacte cu cei de la Internazionale Milano, dar încă nu am ajuns la vreun acord. Suntem încă în stadiul negocierilor. Mi-ar plăcea să revin în Italia dacă plec de la PSG. Al vrea să joac la Inter, este un club mare”, a spus Pastore.

Pastore mai are un an şi jumătate contract cu PSG

Argentinianul de 28 de ani a negat faptul că şi-a anunţat colegi că pleacă de la PSG: ”Nu este nimic adevărat. Mai am un an şi jumătate de contract cu PSG şi mă simt bine acolo. Aş vrea să joc mai mult, dar asta este decizia antrenorului”.

ADVERTISEMENT

Presa franceză a scris săptămâna trecută că internaţionalul argentinian şi-a anunţat colegii că va pleca de la echipă în ianuarie. Javier Pastore este nemulţumit că joacă din ce în ce mai puţin pentru vicecampioana Franţei, iar acest lucru i-ar putea afecta prezenţa alături de echipa naţională a Argentinei la Cupa Mondială din 2018.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri