PSG renunţă la Unai Emery! Şeicii au două variante cu nume pe listă

Tibi Demeter   
în Fotbal international
16/01/2018, 09:38
PSG renunţă la Unai Emery! Şeicii au două variante cu nume pe listă

Şeicii de pe Parc des Princes îşi doresc însă în acest moment şi un antrenor care să aducă mult râvnitul trofeul al Ligii Campionilor. Unai Emery, actualul tehnician al campionilor Franţei, a avut mari probleme în gestionarea vestiarului în acest sezon, iar şeicii sunt dispuşi să renunţe la serviciile antrenorului venit de la Sevilla.

Conducătorii celor de la PSG sunt dispuşi să înceapă negocierile cu Max Allegri şi Antonio Conte pentru postul de antrenor, ţinta principală fiind actualul antrenor al lui Juventus.  Tehnicianul campioanei Italiei ar putea prelua trupa din Hexagon din sezonul viitor, şeicii fiind dispuşi să îi ofere un contract pe trei sezoane.

Oamenii doriţi de PSG au impresionat la Juventus

Max Allegri, 50 de ani, se află pe banca tehnică a celor de la Juventus din 2014, şi a reuşit să ducă formaţia torineză până în ultimul act al Ligii Campionilor în 2017. În ciuda faptului că Juventus este doar pe doi în Serie A, oficialii bianconerilor nu sunt dispuşi să renunţe la Allegri.

PSG s-ar putea reorienta spre Antonio Conte, în cazul în care negocierile cu Allegri nu se finalizează cu succes, antrenorul lui Chelsea fiind într-o situaţie delicată pe Stamford Bridge. Conte nu a reuşit să repete sezonul excelent pe banca londonezilor şi are şanse mari să se despartă de campioana Angliei la finalul sezonului. Conte a reuşit şi el să câştige titlul de trei ori cu Juventus în Serie A.

Închide ×