PSG, gata să intre în istoria Champions League! Campioana Franței poate fi prima echipă calificată din grupe după trei meciuri!

Francisc Oprea   
în Champions League
22/10/2019, 18:39
PSG, gata să intre în istoria Champions League! Campioana Franței poate fi prima echipă calificată din grupe după trei meciuri! GALERIE FOTO
PSG se poate califica în optimi după trei jocuri din grupă. Sursă Foto: Hepta

Paris Saint Germain este la doar două rezultate favorabile de a intra în istoria Champions League. Cu o victorie la Brugge, cumulat cu un rezultat de egalitate în celălalt meci al grupei, dintre Real Madrid și Galatasaray, formația lui Thomas Tuchel poate deveni prima echipă ce obține matematic calificarea din grupe după trei meciuri.

PSG, la două rezultate de a intra în istoria Ligii Campionilor

PSG poate deveni marți prima echipă ce obține matematic calificarea în optimile Ligii Campionilor după doar trei etape disputate din faza grupelor. Formația lui Thomas Tuchel are nevoie de o victorie în Belgia, unde întâlnește Club Brugge, și de un rezultat de egalitate în celălalt meci al grupei, Real Madrid – Galatasaray.

Dacă cele două rezultate se vor realiza, Paris Saint Germain va deveni prima formație din istoria noului format al Ligii Campionilor ce obține calificarea în optimi după primele trei etape din faza grupelor.

PSG se poate califica în optimi după trei etape din faza grupelor. Sursă Foto: Hepta
PSG se poate califica în optimi după trei etape din faza grupelor. Sursă Foto: Hepta

Început perfect pentru campioana Franței

Paris Saint Germain a ajuns în fața acestei performanțe istorice după ce s-a impus în primele două etape ale fazei grupelor. La debutul în actuala stagiune, campioana Franței a învins Real Madrid, scor 3-0. Victorie a venit și în a doua etapă, în Turcia. Golul ce poate duce la calificarea parizienilor după trei meciuri în grupe a fost marcat de Mauro Icardi.

La fel de importante pentru posibila calificare rapidă a celor de la PSG au fost și rezultatele înregistrate de Real Madrid. După înfrângerea suferită în meciul direct, formația lui Zinedine Zidane a remizat, scor 2-2, cu Brugge.

Meciurile care pot scrie istorie în Liga Campionilor sunt programate marți de la ora 22:00. PSG primește vizita belgienilor de la Brugge, în timp ce Real Madrid merge la Istanbul pentru confruntarea cu Galatasaray. Florin Andone are mari șanse de a intra în primul 11 al lui Fatih Termin pentru meciul cu formația “Blanco”, după cele două goluri reușite în ultima etapă a campionatului din Turcia.

Închide ×