Fotbal international

PSG – Liverpool 2-1 în Champions League. Francezii sunt favoriți la calificare. ”Cormoranii” au căzut pe 3. Video

28.11.2018 | 23:42

Meciul PSG – FC Liverpool din penultima etapă a grupei C din Champions League s-a încheiat cu scorul de 2-1, iar campioana din Ligue 1 a devenit favorită la calificarea în optimi. În schimb, finalista ediției precedente, Liverpool, a coborât pe locul 3 în clasament și are nevoie de o victorie cu Napoli în ultima etapă. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

PSG – Liverpool 2-1 (Bernat 13, Neymar 37 / Milner 45+1 penalty)


UPDATE. Echipele de start

Echipe de start PSG - LiverpoolEchipe de start PSG - Liverpool
Echipe de start PSG – Liverpool

În clasamentul grupei Cdin Champions League este cea mai complicată situaţie din toate grupele, deoarece toate patru formaţiile, inclusiv Steaua Roşie Belgrad, dacă bate la Napoli, au şanse la calificare. Liverpool şi Napoli au câte 6 puncte, PSG 5 şi Steaua Roşie 4. De aceea fiecare punct contează şi pentru ambele echipe e foarte important să joace la victorie.

Paris Saint Germain – Liverpool Live Stream Online la TV Telekom Sport şi Digi Sport

PSG – Liverpool LIVE STREAM ONLINE TV Champions League. Partida PSG – FC Liverpool este meciul vedetă al penultimei runde din grupa C a Champions League, urmând a se juca miercuri, 28 noiembrie, de la ora 22:00 în capitala Franţei. Un asemenea meci de maximă importanţă nu avea cum să fie ignorat de posturile TV din România şi poate fi vizionat în direct fie pe Digi Sport, fie pe Telekom Sport, fie pe Look Plus. O altă variantă foarte bună este să accesaţi FANATIK.RO pentru a urmări confruntarea de pe Parc des Princes în format LIVE VIDEO.

PSG - FC Liverpool. Veste mare pentru fanii lui PSG Vedetele Neymar şi Mbappe vor fi pe teren
PSG – FC Liverpool. Veste mare pentru fanii lui PSG

PSG – Liverpool LIVE STREAM ONLINE TV Champions League pe FANATIK.RO

PSG – Liverpool LIVE STREAM ONLINE TV Champions League.  Incertitudinileprivind prezenţa pe teren la acest meci deosebit de important pentru echipa lor a celor două vedete de la PSG, Neymar şi Kylian Mbappe, au fost spulberate marţi, la antrenament, cei doi efectuând un program intens, fără probleme. Neymar s-a accidentat în amicalul Brazilia – Camerun, întindere la adductori, iar Mbappe în amicalul Franţa – Uruguay, contuzie la umăr. Ei vor juca meciul cu FC Liverpool, echipă care i-a învins pe parizieni acasă, cu 3-2, în primul meci din această grupă, cu un gol marcat în ultimul minut. Meciul va fi a doua confruntare între cei doi tehnicieni germani: Thomas Tuchel la PSG şi Jurgen Klopp la Liverpool, numitorul comun pentru ei fiind că ambii au pregătit-o la un moment dat pe Borussia Dortmund.