Sport

PSG, mișcare disperată pentru a-l păstra pe Kylian Mbappe la Paris. Pe cine au chemat șeicii la negocieri

Contractul lui Kylian Mbappe se apropie de scadență, iar oficialii clubului PSG sunt dispuși la orice pentru a obține o nouă semnătură. Ultimul gest al șeicilor trădează disperare cu care și-l doresc pe atacant.
21.04.2022 | 17:57
PSG miscare disperata pentru al pastra pe Kylian Mbappe la Paris Pe cine au chemat seicii la negocieri
Șeicii de la PSG l-au pus pe Kylian Mbappe într-o situație stânjenitoare. Au invitat un membru al familiei, la Dubai, pentru a-l determina pe atacant să semneze prelungirea contractului. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe e on fire! Atacantul de 23 de ani înscrie pe bandă rulantă și îi face pe șeicii de la PSG să regrete că nu au găsit soluția de a-l păstra pe Parc des Princes. Disperați, aceștia au recurs la un gest mai puțin convențional.

Finanțatorii de la PSG știu cine îl poate convinge pe Kylian Mbappe să semneze un nou contract

Starul naționalei Franței și al vicecampioanei din Hexagon, Kylian Mbappe nu este deloc convins de ofertele pe care șeicii de la PSG i le-au pus pe masă pentru un nou acord.

ADVERTISEMENT

Atacantul care a înscris 33 de goluri în 44 de meciuri în toate competițiile, în acest sezon, pentru parizieni, nu a ascuns niciodată că echipa la care vrea să evolueze este Real Madrid.

Multipla campioană a Europei nici nu a trebuit să insiste prea mult pentru a obține acordul campionului mondial. Doar oferta salarială a trebuit ajustată la valoare și pretențiile fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Șeicii de la PSG nu renunță la gândul ca echipa pariziană să devină ”Regina Europei” și sunt convinși că Mbappe este omul care poate face ca acest vis să devină realitate.

Pentru a-l ”constrânge” să-și pună semnătura pe noul contract, finanțatorii din Qatar au invitat-o pe mama fotbalistului să îi prezinte condițiile oferite fiului ei. Fayza Lamari, însoțită de Ethan, fratele super starului francez, a acceptat invitație, ba chiar a negociat în numele fiului ei, notează Marca.

ADVERTISEMENT

Mama lui Kylian Mbappe a negociat și cu Real Madrid

A devenit o obișnuință ca membrii familiilor fotbaliștilor de top mondial să îi reprezinte pe aceștia, în calitate de ”impresari”. Comisioanele generoase îmbogățesc rudele sportivilor fără vreun efort deosebit din partea acestora.

Kylian Mbappe mai are doar două luni de contract cu gruparea de pe Parc des Princes, după care va pleca, liber de contract, foarte probabil, la formația de pe Santiago Bernabeu.

ADVERTISEMENT

Asta dacă oficialii de la Real Madrid vor accepta condiția mamei atacantului de 23 de ani. Potrivit Daily Star, Fayza Lamari a cerut nu mai puțin de 150 de milioane de euro, bonus, pentru ca semnătura fiului ei să se aștearnă pe contractul oferit de madrileni.

Asta în condițiile în care președintele grupării ”los blanco”, Florentino Perez, i-ar fi oferi deja fotbalistului un salariu de aproximativ 50 de milioane de euro pe sezon, aproape dublu față de cât încasează la PSG.

ADVERTISEMENT