Fotbal international

PSG – Montpellier 5-1. Mbappe şi Di Maria au făcut show pe Parc des Princes. Video

20.02.2019 | 23:52

Meciul PSG – Montpellier s-a încheiat cu scorul de 5-1 pentru gazde. Parizienii continuă forma bună arătată şi în Champions League şi au trecut la pas de Montpellier. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Min. 79: GOOOOOOOOL PSG! Mbappe duce scorul la 5-1

Min. 78: GOOOOOOOL PSG! Incredibil! Oaspeţii îşi mai dau un autogol

Min. 73 GOOOOOOOL PSG! Skuletic trimite în proprie poartă

Min. 45 GOOOOOOOOOL PSG! Angel Di Maria a reușit un adevărat golazo din lovitură liberă de la peste 25 de metri. Înainte de a intra în poartă mingea a lovit și transversala.

ADVERTISEMENT

Min. 31 GOOOOOOOOL Montepellier! Florent Mollet a restabilit egalitatea cu un șut din lovitură liberă care l-a surprins pe Gigi Buffon.

Min 14 GOOOOOOOL PSG! Layvin Kurzawa a deschis scorul cu o lovitură de cap după o centrare a lui Dani Alves.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 21:17 / Se știu echipele de start.


În clasamentul din Ligue 1 PSG privește de pe înălțimi de Everest spre celelalte echipe. Are două meciuri mai puțin, dar distanța care o separă de locul secund, ocupat de Lille, este deja de 12 puncte! Adică, nu ar fi nici o exagerare dacă oamenii lui Thomas Tuchel ar sărbători încă de pe acum titlul în Ligue 1, pentru că e greu de crezut că i-ar mai mai putea ajunge cineva. Montpellier e pe locul 6, cu 38 de puncte, dar e un adversar incomod. Are doar 4 eșecuri, a doua echipă după PSG cu înfrângeri puține și a primit numai 19 goluri, iar locul doi după parizieni și în acest top. E neînvinsă de șase etape, dar cinci meciuri au fost egal.

PSG – Montpellier Live Stream Online pe Digi Sport

Partida PSG – Montpellier se joacă miercuri, 20 februarie, de la ora 22:00, pe stadionul Parc des Princes și contează ca restanță din Ligue 1. Deși PSG joacă de două meciuri cu o echipă încropită rezultatele bune au continuat să apară, în special acel 2-0 din Champions League, de la Manchester, pe terenul lui United. Meciul va putea fi vizionat pe micul ecran pe Digi Sport 3. Dacă nu puteți vedea partida la televizor intrați pe site-ul FANATIK.RO și o veți urmări în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT
PSG - Montpellier. Tot greul a rămas pe umerii lui Mbappe: gol la Manchester, gol la Saint Etienne
PSG – Montpellier. Tot greul a rămas pe umerii lui Mbappe: gol la Manchester, gol la Saint Etienne

Vezi meciurile din Franța Live Video pe FANATIK.RO

Și la acest meci Thomas Tuchel va fi pe teren fără Neymar, absentul de lungă durată, Edinson Cavani, Thomas Meunier și Choupo-Moting. Nu pare a fi totuși un dezastru, pentru că Mbappe, Di Maria și Draxler s-au descurcat de minune și o pot face și acum. Doar că vedem un joc fără prea multe goluri. Totuși, pare foarte drastic modul de cotare al bookmakerilor, adică 1,27 la victorie PSG, 5,50 egal și 14,00 pentru Montpellier.