Fotbal international

PSG – Montpellier nu se va mai juca în weekend! Care este motivul amânării meciului din Ligue 1

04.12.2018 | 19:32
PSG  Montpellier nu se va mai juca in weekend Care este motivul amanarii meciului din Ligue 1

PSG – Montpellier nu se va mai juca în weekend după ce oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal din Franţa au luat decizia să amâne meciul. Etapa a 17-a din Ligue 1 ar putea să fie afectată de greva “vestelor galbene”, iar violenţele de pe străzile din Paris au făcut ca duelul de pe “Parc des Princes” să fie amânat şi să pună în pericol şi restul întâlnirilor din campionat.

“În urma unei cereri făcute de Poliţia din Paris, LFP (n.r. Liga Profesionistă de Fotbal din Franţa) a decis ca meciul PSG – Montpellier să fie amânat. Comisia de competiţii a LFP va anunţa o dată la care se va disputa partida”, a fost anunţul făcut de LFP. În ultimele săptămâni, mii de persoane din Franţa au protestat violent împotriva deciziei Guvernului de a creşte preţurile la combustibili, dar şi din cauza inflaţiei care este într-o continuă creştere.

PSG – Montpellier nu se va mai juca în weekend. Etapa a 17-a din Ligue 1, în pericol

PSG – Montpellier nu este singurul meci care nu se va mai juca în weekend în Franţa. La scurt timp după ce au anunţat amânarea partidei de pe “Parc des Princes”, oficialii LFP au precizat că nici duelul Toulouse – Lyon nu se va mai disputa. Presa din Franţa a anunţat că Liga Profesionistă de Fotbal din Franţa ia în calcul amânarea tuturor meciurilor din etapa a 17-a din Ligue 1.

PSG - Montpellier nu se va mai juca în weekend. Motivul sunt violenţele din Paris
PSG – Montpellier nu se va mai juca în weekend. Motivul sunt violenţele din Paris

Campioana Franţei domină campionatul în actualul sezon şi ocupă primul loc, cu 43 de puncte obţinute în 15 etape. În precedenta rundă, PSG a pierdut primele puncte în Ligue 1, după egalul cu Bordeaux, scor 2-2. Cele două meciuri amânate de Liga Profesionistă de Fotbal din Franţa trebuiau să se dispute sâmbătă, 8 decembrie. PSG – Montpellier era programat de la ora 17:00, în timp ce duelul dintre Toulouse şi Lyon trebuia să se joace de la ora 21:00.