Fotbal international

Video. PSG – Nantes 4-1. Tătăruşanu, gafă de curtea şcolii la golul trei: “Ghinion, neghinion, nu mai contează!”

Paris Saint-Germain are un sezon aproape perfect, însă are meci care se poate dovedi mai greu decât e pe hârtie împotriva lui Nantes, una dintre revelaţiile sezonului.
18.11.2017 | 15:00
Video PSG  Nantes 41 Tatarusanu gafa de curtea scolii la golul trei Ghinion neghinion nu mai conteaza

UPDATE: ora 11:39 / Ciprian Tătăruşanu şi-a asumat greşeala de la golul 3 şi consideră că scorul nu reflectă realitatea: ”Ghinion, neghinion, acum nu mai contează, a fost gol. Deşi scorul este mare, eu cred că n-am făcut un joc rău. Punctele sunt aceleaşi la fiecare meci, nu mă motivează în plus să joc cu PSG şi cu alte echipe, nu sunt motivat”, a declarat Ciprian Tătăruşanu. 


UPDATE: ora 21:20 Francezii de la BFM TV i-au acordat nota 3 lui Ciprian Tătăruşanu, la fel ca Lucas Lima şi Emiliano Sala. Cei trei au fost consideraţi de francezi printre cei mai slabi jucători din formaţia antrenată de Claudio Ranieri. Jurnaliştii au remarcat gafa lui Tătăruşanu, chiar dacă au notat parada din minutul 89, în faţa lui Cavani.


UPDATE: ora 19:50 Apărarea de fier a lui Claudio Ranieri a intrat la apă pe Parc des Princes. PSG i-a înscris de patru ori lui Ciprian Tătăruşanu, stricându-i recordurile de până acum. Din păcate şi portarul român a avut partea sa de vină, primind un al treilea gol absolut incredibil imediat după ce Nantes reuşise să revină în meci. Gafa lui Tătăruşanu este imparadonabilă, însă victoria lui PSG nu poate fi trecută numai pe seama acelui moment nefericit. De notat că brazilianul Neymar a fost singurul din faţă care nu i-a dat gol lui Tătăruşanu.


UPDATE: ora 18:00 A început meciul de pe Parc des Princes. Misiune grea pentru Ciprian Tătăruşanu, care va avea în faţă doi dintre cei mai buni atacanţi din lume, Neymar şi Cavani.

Minutul 39: 1-0 PSG, gol Cavani din mijlocul careului, cu un şut pe jos. 

Minutul 42: 2-0 pentru parizieni, a înscris şi Di Maria. 

Minutul 61: 2-1 gol Nantes prin Nakoulma, care readuce echipa lui Tătăruşanu în meci.

Minutul 66: 3-1 PSG gol Pastore pe o imensă gafă a lui Tătăruşanu, care a vrut să respingă peste poartă şutul lui Pastore, dar a fpcut-o prea scurt şi balonul a lovit bara, intrând înpoartă, din respingerea românului 

Minutul 79: 4-1 PSG, al doilea gol marcat de Cavani, după gafe în lanţ în defensiva lui Nantes. 

VEZI GOLURILE

Liderul campionatului Franţei vine după o victorie concludentă, 5-0 în deplasarea de la Angers şi va beneficia şi de revenirea printre titulari, după o accidentare, a lui Neymar. Cu o medie de peste 3 goluri pe meci, parizienii sunt mari favoriţi nu numai în această întâlnire de pe „Parc des Princes” cu Nantes, ci şi la câştigarea titlului. VEZI MECIUL LIVE VIDEO AICI 

Tehnicianul spaniol Unai Emery nu are probleme cu accidentările sau suspendările, dar în cadrul lotului există unele animozităţi. După ce s-a certat cu Edinson Cavani, Neymar pare să fi intrat într-un conflict şi cu antrenorul. 

PSG – Nantes LIVE STREAM Ligue 1. Tătăruşanu, unul dintre cei mai buni jucători din Franţa

PSG – Nantes LIVE STREAM Ligue 1. De aceste mici probleme poate profita FC Nantes, mai ales că antrenorul Claudio Ranieri a dovedit că ştie foarte bine să-şi motivee jucătorii şi să-i aşeze pe teren. Deşi nu s-au mai impus în ultimele 19 meciuri cu PSG, „canarii” ajung la acest meci cu un moral solid, fiind până în acest moment revelaţia sezonului.

PSG – Nantes LIVE STREAM Ligue 1. Cu un Ciprian Tătăruşanu într-o formă foarte bună (a primit doar 5 goluri în 11 meciuri) şi o defensivă extrem de organizată, Nantes poate spera la o minune pe „Parc des Princes”.