Fotbal international

Tătăruşanu, învins de Mbappe o singură dată! PSG a trecut de Nantes cu 1-0. VIDEO

22.12.2018 | 22:00
Tatarusanu invins de Mbappe o singura data PSG a trecut de Nantes cu 10 VIDEO

PSG a încheiat 2018 cu un succes la limită în faţa fanilor în faţa lui FC Nantes, înztre buturile căreia s-a aflat Ciprian Tătăruşanu. Parizienii, fără Neymar, au câştigat cu 1-0, graţie golului reuşit de Mbappe, aflat al 13-lea gol în acest sezon. PSG a mai avut un gol nevalidat pe decizia VAR. Campioana se poate socoti deja cu un nou titlu în palmares, întrucât are 47 de puncte din 17 meciuri, 15 victorii şi două remize, cu 13 mai mult decât locul 2, Lille.

Partida PSG – Nantes, din etapa cu numărul 19 din Ligue 1, se va disputa sâmbătă, de la ora 22:00, pe stadionul Parc des Princes. Ambele formații nu au jucat în ultimele două runde din campionat, meciurile lor fiind amânate din cauza protestelor masive care au avut loc în Franța. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

UPDATE: În minutul 68 Ciprian Tătăruşanu este învins de Kylian Mbappe, care înscrie din apropierea porţii, după un corner bătut di Di Maria. Puţin mai devreme VAR nu validase un gol marcat de Draxler, pentru că balonul fusese centrat de Verratti din afara aterenului.

UPDATE: Iată şi cele două distribuţii. PSG este fără brazilianul Neymar.

Paris Saint-Germain domină autoritar sezonul, fiind neînvinsă în primele 16 meciuri. Parizienii sunt lideri detașați în clasamentul din Ligue 1, având un avans de zece puncte față de următoarea clasată, OSC Lille, care are și două partide mai mult disputate. Elevii lui Thomas Tuchel au un moral ridicat după calificarea în optimile de finală ale Champions League și în sferturile Cupei Ligii Franței.

PSG – Nantes Live Stream Online la TV Digi Sport 3

Partida PSG – Nantes se va disputa sâmbătă, de la ora 22:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport 3. Toate fazele importante şi golurile vor putea fi urmărite în format LIVE VIDEO pe FANATIK. Cele două formații s-a mai întâlnit de 42 de ori, iar parizienii au un avantaj considerabil: 27 de victorii, nouă remize și doar șase înfrângeri. Paris Saint-Germain s-a impus în ultimele 16 meciuri, iar ultima victorie a ”canarilor” s-a înregistrat acum mai bine de 14 ani.

Thiago Silva sărbătorește un gol marcat într-un meci PSG - Nantes
Thiago Silva sărbătorește un gol marcat într-un meci PSG – Nantes

Pentru meciul de sâmbătă seară, Thomas Tuchel va fi lipsit de două piese importante, brazilianul Neymar și mijlocașul Lassana Diarra, ambii accidentați. De partea cealaltă, bosniacul Vahid Halilhodzic nu are probleme de lot, dar speranța sa pentru a pleca măcar cu un punct din capitala Franței se leagă de portarul român Ciprian Tătărușanu și de atacantul argentinian Emiliano Sala.

Ligue 1 LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK

FC Nantes nu traversează cel mai bun sezon, deși la înceoutul lunii a reușit o victorie răsunătoarea în fața celor de la Olympique Marseille, scor 3-2. ”Canarii” sunt doar pe locul 13 în Ligue 1 și o înfrângere pe Parc des Princes, extrem de probabilă, ar însemna coborârea în zona nisipurilor mișcătoare și aemoțiilor pentru retrogradare.

PSG este văzută ca mare favorită în această întâlnire având o cotă la victorie de 1,12. Un succes puțin scontat al ”canarilor” este cotat la 23,00, iar egalul la 8,50. Bookmakerii oferă o cotă de 2,50 pentru varianta ”peste 4,5 goluri” și de 37,00 pentru o victorie fără gol primit a celor de la Nantes.