Fotbal international

PSG – Napoli 2-2. Di Maria salvează un punct pentru parizieni în prelungiri. Video

25.10.2018 | 00:31
PSG  Napoli 22 Di Maria salveaza un punct pentru parizieni in prelungiri Video

Meciul PSG – Napoli se desfășoară miercuri, 24 octombrie, cu începere de la ora 22:00, pe stadionul Parc des Princes din Paris, în cadrul etapei a 3-a din grupa C a Champions League, considerată grupa de foc, deoarece trei echipe, PSG, FC Liverpool și Napoli se bat pentru primele două locuri. Fiind jocul derby al acestei runde în grupa C îl puteți viziona pe micile ecrane fie pe Digi Sport 2, fie pe Telekom Sport 2, fie pe Look Sport. Așadar, trei opțiuni TV, însă nu doar atât. Pentru că și FANATIK.RO vă pune la dispoziție un streaming online. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

UPDATE. PSG a obținut cu mari emoții un punct din confruntarea cu Napoli, Angel Di Maria egalând la 2 în minutul 90+3. În urma acestei remize, Liverpool a preluat șefia grupei în care PSG se află acum doar pe locul 3.

Min. 90+3 – GOOOOOL PSG! Di Maria egalează pentru parizieni  VIDEO AICI

Min. 77 – GOOOOOOL NAPOLI! Mertens înscrie cu mult noroc, profitând de o eroare a lui Marquinhos  VIDEO AICI

Min. 61 – GOOOOOOL PSG! Ghinion pentru napoletani. Mario Rui își înscrie în propria poartă  VIDEO AICI

Min. 29 – GOOOOOOL NAPOLI! Insigne deschide scorul la Paris VIDEO AICI

Min. 1 – A început meciul

UPDATE Echipele de start

Echipe de start PSG - Napoli
Echipe de start PSG – Napoli

După primele două meciuri din grupa Cdoar Steaua Roșie Belgrad poate spune că nu are de ce să își facă griji, pentru că nimeni nu are cum să îi ia locul 4, ultimul, în această grupă. Totuși, sârbii pot contribui decisiv la ordinea primelor două clasate, pentru că au ținut în șah, la Belgrad, pe Napoli, care astfel a pierdut două puncte uriașe. Napoli a învins acasă, în ultimul minut, pe FC Liverpool, care FC Liverpool a bătut și ea acasă, tot în ultimul minut, pe PSG. Deci, toate trei au câte o victorie și un eșec, sârbii au un singur punct.

Vezi ONLINE la TV Digi Sport 2,  Telekom Sport 2 și Look Sport PSG – Napoli

Derbyul etapei a 3-a din grupa C a Champions League, meciul PSG – Napoli, e difuzat în direct pe trei posturi de televiziune: Digi Sport 2, Telekom Sport 2 și Look Sport. Dacă nu vreți sau nu aveți posibilitatea de a viziona una din aceste transmisiuni în direct, puteți opta și pentru varianta format LIVE VIDEO, intrând pe FANATIK.RO.

Pentru acest meci, în care actualul tehnician de pe banca lui Napoli, Carlo Ancelotti, se întâlnește cu un trecut nu foarte îndepărtat, el pregătind în perioada 2011-2013 gruparea pariziană, PSG nu poate conta în continuare pe experimentatul fundaș dreapta brazilian Dani Alves, a cărui accidentare, care l-a privat și de ultimul Mondial din carieră, a fost foarte serioasă, nu s-a rezolvat încă total, dar nici de alți doi oameni defensivi importanți, Kurzawa și Thiago Silva, și ei KO.

PSG - Napoli live în Champions League. Italienii îl au pe Lorenzo Insigne, singurul napoletan get-beget, omul care a bătut pe FC Liverpool
PSG – Napoli live în Champions League. Italienii îl au pe Lorenzo Insigne, singurul napoletan get-beget

Champions League LIVE VIDEO și STREAM pe FANATIK.RO

Nici veteranul dintre buturi Gigi Buffon nu poate fi folosit, pentru că încă mai ispăsește ultima etapă de suspendare după eliminarea din meciul Real Madrid – Juventus, din sezonul trecut al Champions League. La Napoli nu pot juca Vlad Chiricheș și Ghoulam, dar și atacantul Verdi are șanse mici de a fi apt pentru meci. La Paris Ancelotti a rămas în memorie nu prin titlul din 2012-2013, ci prin faptul că micuța Montpellier a reușit să iasă campioană cu un sezon înainte în fața colosului din Paris.