Fotbal international

PSG, gata să dea lovitura! Negociză cu Bayern Munchen transferul lui Jerome Boateng

Autor: Claudiu Surmei | 24.07.2018 | 20:19
PSG negociază cu Bayern Munchen transferul lui Jerome Boateng

PSG negociază cu Bayern Munchen transferul lui Jerome Boateng! Jurnaliștii nemți anunță că negocierile sunt într-un stadiu avansat, iar Boateng este foarte aproape de un transfer la PSG.

“Am experimentat totul la Bayern”, a fost declarația lui Jerome Boateng după eliminarea lui Bayern Munchen din semifinalele Champions League, lăsând de înțeles că și-ar dori o nouă provocare în carieră. Tot atunci au apărut și posibilele viitoare destinații pentru fundașul central: Manchester United și PSG.

Inițial s-a crezut că gruparea de pe Old Trafford are șanse mai mari să obțină semnătura lui Boateng. Între timp, s-a aflat că PSG a făcut deja o ofertă pentru jucătorul lui Bayern iar negocierile sunt într-un stadiu avansat.

PSG negociază cu Bayern Munchen transferul lui Jerome Boateng

Jerome Boateng este foarte aproape de un transfer la PSG, iar rezultatul discuțiilor dintre cele două cluburi ar putea fi aflat chiar zilele următoare. Fotbalistul joacă la Bayern Munchen din anul 2011, când a plecat de la Manchester United. În vârstă de 29 de ani, Boateng a câștigat șase titluri în Bundesliga, 3 Cupe ale Germaniei și un trofeu Champions League.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!