Cele mai citite

Video. Neymar, distracţie la antrenament. E gata să revină cu Dijon

Absenţa din echipa lui PSG la Nantes a luat prin surprindere pe toată lumea, inclusiv presa, care nu ştia nimic de nici o accidentare. Antrenorul Unai Emery a declarat că Neymar a devenit în ultimul moment indisponibil, dar acum e gata să revină în partida cu Dijon.
16.01.2018 | 16:58
Video. Neymar, distracţie la antrenament. E gata să revină cu Dijon

În ultima etapă a Ligue 1 PSG a jucat acasă la Ciprian Tătăruşanu şi s-a impus cu 1-0, după un meci în care, până şi golul marcat de Di Maria a trecut în plan secund, faţă de gafa de cascadorii râsului, comisă de arbitrul Tony Chapron în ultimul minut. Pentru cei prezenţi la meci a fost o mare surpriză să constate absenţa din primul unsprezece al parizienilor a starului brazilian Neymar, despre care nu parvenise nici o informaţie că ar avea vreo problemă medicală.

Ulterior, antrenorul Unai Emery a făcut precizarea că Neymar ar fi suferit o accidentare de ultimă oră, dar fără a oferi nici cel mai mic amănut asupra naturii acesteia. Miercuri PSG va juca acasă, în runda intermediară, cu Dijon şi sunt mari şanse ca sud-americanul să revină în echipă. “Neymar nu a scăpat total de dureri. Acestea vor mai dura încă o săptămână, dar cred că va fi gata de luptă până mâine”  – a precizat Emery la conferinţa de presă de dinaintea jocului cu Dijon.

Judecând după buna dispoziţie arătată de Neymar la antrenamente, unde a făcut o mulţime de giumbuşlucuri cu balonul, revenirea pe gazon se anunţă ca fiind ceva normal. Neymar l-a luat în colimator pe compatriotul său Lucas Moura, pe care l-a driblat şi l-a întors ca pe o clătită, după cum a vrut, spre amuzamentul celorlalţi jucători. Moura continuă să se antreneze cu PSG, deşi presa din Anglia scrie că Arsenal s-ar afla în pole position pentru transferul său în această iarnă, după ce Manchester United a renunţat la idee.

Neymar şi puştiul minune al Franţei, Kylian Mbappe sunt principalii candidaţi pentru titlul de jucătorul lunii decembrie în Ligue 1, o distincţie pe care însă probabil că brazilianul nici nu o ia în seamă, ţinta sa fiind, după cum a şi recunoscut, să se bată la Balonul de Aur cu Messi şi cu Ronaldo. Presa din Spania a scris mult în ultima vreme despre interesul enorm arătat de Real Madrid pentru brazilian şi despre condiţiile puse de acesta pentru a veni pe Santiago Bernabeu.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri