Sport

PSG nu are doar grija lui Mbappe și Neymar! La anul se poate despărți și de Messi. Unde ar putea ajunge argentinianul

Lionel Messi se află în ultimul lui an de contract cu Paris Saint-Germain, unde a venit în vara lui 2021 de la FC Barcelona.
16.09.2022 | 08:53
PSG nu are doar grija lui Mbappe si Neymar La anul se poate desparti si de Messi Unde ar putea ajunge argentinianul
Lionel Messi, 35 de ani, a marcat miercuri primul gol al lui PSG în victoria cu 3-1 de pe terenul lui Maccabi Haifa, din Champions League. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a marcat mercuri seara primul lui gol din 2022 din Champions League în partida câștigată de Paris Saint-Germain cu 3-1 în deplasarea din Israel cu Maccabi Haifa.

Messi are contract cu PSG până în 2023

Ultima oară când argentinianul înscrisese în cea mai importantă competiție europeană intercluburi a fost tocmai pe 7 decembrie 2021 în meciul cu FC Bruges.

ADVERTISEMENT

Prin reușita cu care a egalat scorul la 1, Messi a stabilit trei recorduri în Champions League. Totuși, prestațiile sale din ce în ce mai convingătoare nu sunt suficiente pentru conducătorii lui PSG, alertați de posibilitatea ca sud-americanul să părăsească gruparea din capitala Franței la finalul acestui sezon.

Venit în vara lui 2021 de la Barcelona, Lionel Messi a semnat un contract valabil pe doi ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

ADVERTISEMENT

Fabregas sugerează că totul depinde de Barcelona

Doar că declarațiile recente făcute de Cesc Fabregas, fost coleg de generație cu Messi la academia Barcelonei și apoi în Dream Team-ul lui Pep Guardiola, au ridicat mai multe semne de întrebare cu privire la viitorul argentinianului în tricoul lui PSG.

“Messi poate fi o opțiune dacă Barca e deschisă. Nu depinde doar de el, ci și de club”, a declarat Fabregas, care este un prieten apropiat al starului în vârstă de 35 de ani.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt membri marcanți ai generației ’87, alături de Gerard Pique, și și-au petrecut vacanța de vară din acest an împreună cu familiile lor la Ibiza.

Fabregas: “Ca fan al Barcei, vreau ca Messi să revină”

Ajuns Como în Serie B, cu care a semnat un contract pe doi ani, Fabregas a făcut și în urmă cu o lună un apel public către Lionel Messi să se întoarcă la FC Barcelona.

ADVERTISEMENT

“Ca fan al Barcelonei, sper și îmi doresc ca Messi să revină la Barcelona. Mai are un an de contract la Paris. Mi-ar plăcea dacă s-ar întoarce. Este un vis pe care îl au clubul și toți fanii, dar vă vorbesc ca fan al Barcelonei”, a fost mesajul emoționant al lui Fabregas.

Până la o posibilă întoarcere pe Camp Nou, Messi are ocazia să iasă din nou la rampă în derby-ul din weekend din Ligue 1 de pe terenul lui Olympique Lyon.


  • (P) Cota NETBET pentru Lyon – PSG: 2,00 este cota pentru “Messi înscrie”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT