ADVERTISEMENT
Sport

PSG nu renunță la Mbappe! Mutarea care l-ar putea convinge să semneze prelungirea contractului

Vicecampioana Franței joacă ultima carte în încercarea de-al deturna pe Mbappe din drumul spre Real Madrid. Fratele său l-ar putea convinge să semneze prelungirea contractului.
Autor: Bogdan Solomon | 26.06.2021 | 00:19
PSG nu renunță la Mbappe! Mutarea care l-ar putea convinge să semneze prelungirea contractului
PSG joacă ultima carte în încercarea de a-l convinge pe Mbappe s semneze prelungirea contractului. Sursa foto: hepta.ro

Chiar dacă spațiul public este împânzit de zvonuri cu privire la plecarea sa, Kylian Mbappe are toate șansele să evolueze și în sezonul viitor pentru PSG. Nu de alta, dar conducerea clubului a făcut o mutare care se poate dovedi decisivă în duelul de la distanță cu Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Concret, chiar în ziua în care starul francez a ajuns în România pentru meciul din optimile Campionatului European, împotriva Elveției, Ethan Mbappe a semnat un contract valabil până în 2024.

Spre deosebire de fratele său mai mare, acesta a evoluat până acum doar la grupele de copii și juniori, pe postul de mijlocaș central. Nu este, însă, singura „tânăra speranță” care a stârnit admirația parizienilor.

ADVERTISEMENT

Rămâne Mbappe la PSG? Fratele său a semnat prelungirea contractului

Paris Saint-Germain este încântat să anunțe semnarea unui contract cu două dintre tinerele sale speranţe, pentru trei sezoane”, au transmis reprezentanții clubului, printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare.

Este un copil de calitate, drept dovadă face parte din grupele de copiii ale lui PSG. E un mijlocaș central foarte elegant, foarte inteligent. Un jucător pentru viitor, cu siguranță”, spunea fostul director al academiei de la Clairefontaine, Jean-Claude Lafargue, despre fratele lui Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

Alături de el, vicecampioana Franței i-a prelungit contractul și lui Senny Mayulu, un alt puști care s-a făcut remarcat la grupele de copii și juniori. Înțelegerea sa este valabilă tot până în 2024.

Starul lui PSG păstrează misterul în privința viitorului său: „Trebuie să fiu atent”

În ciuda faptului că presa internațională insistă asupra trecerii sale la Real Madrid, Kylian Mbappe ezită să ofere un răspuns concret, cel puțin până la finalul Campionatului European. Lasă, însă, de înțeles că ar putea părăsi capitala Franței în această vară.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să iau repede o decizia. Trebuie să fiu atent, să iau decizia corectă, ceea ce este dificil. Vreau să-mi ofer toate șansele pentru a lua hotărârea optimă.

Eu sunt la un club la care mă simt eu, la care mă simt bine, însă este cel mai bun loc pentru mine? Nu am răspunsul încă. Știu că proiectul suferă schimbări în funcție de prezența sau plecarea mea.

ADVERTISEMENT

Cei de la PSG mă înțeleg. Dacă vrei să fii jucător mare, trebuie să știi și în afara terenului cum să faci lucrurile corect și curat”, a declarat starul francez. În așteptarea unei decizii, va trebui să-și conducă naționala spre victorie în optimile Campionatului European, contra Elveției.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1