PSG nu va mai încerca să-i prelungească înțelegerea lui Neymar. Directorul sportiv și-a asumat că brazilianul ar putea pleca în vară

Andrei Șchiopu   
în Neymar
25/11/2019, 15:58
PSG nu va mai încerca să-i prelungească înțelegerea lui Neymar. Directorul sportiv și-a asumat că brazilianul ar putea pleca în vară
Neymar. Sursă foto: hepta.ro

Leonardo, directorul tehnic al lui PSG, și-a asumat deja faptul că Neymar nu va mai fi jucătorul campioanei Franței și nu va mai încerca să îl convingă pe starul brazilian să-și prelungească înțelegerea cu parizienii. Contractul lui Neymar la PSG va expira în iunie 2022, dar este posibil ca el să plece încă din vară.

PSG nu îi va oferi o prelungire de contract lui Neymar

PSG nu îi va mai oferi o prelungire de contract lui Neymar, iar soarta brazilianului pare destul de clară, mai ales că brazilianul a declarat în luna septembrie că avea intenția de a o părăsi pe campioana Franței: „Toată lumea știa că eu vreau să plec de la PSG în vară!”.

A fost un adevărat scandal monstru în vară între fanii lui PSG și Neymar, iar aceștia l-au taxat de fiecare dată când atingea mingea. În cele din urmă, golurile și forma bună arătată de cel mai scump fotbalist din lume i-au mai îndulcit pe suporterii parizieni.

  • 27 de ani a împlinit Neymar pe 5 februarie

Neymar este plătit cu un milion de euro pentru fiecare meci jucat

Pe lângă salariul imens pe care îl primește la PSG și anume 36.800.000 de euro pe an, conducerea lui PSG îl plătește pe Neymar cu 1.000.000 de euro pentru fiecare meci jucat. Chiar și în aceste condiții brazilianul nu se simte bine în echipa lui Thomas Tuchel și vrea să se întoarcă la Barcelona.

Eric Abidal, directorul sportiv al catalanilor, a declarat că Neymar este una dintre țintele Barcelonei pentru vara viitoare: „Un jucător de nivelul lui Neymar rămâne o opțiune pentru noi. El știe filozofia Barcelonei și va fi mereu o opțiune pentru noi. Problema este la nivel financiar, dar cu siguranță va fi o opțiune pentru noi la vară”.

  • 180.000.000 de euro este cota de piață a lui Neymar, conform transfermarkt.com
Închide ×