Sport

PSG, ofertă stratosferică pentru pe Kylian Mbappe. Câți bani i-a pus pe masă atacantului ca să nu plece la Real Madrid

Telenovela care îl are în prim plan pe Kylian Mbappe și-a consumat un nou episod. Pentru a contracara o eventuală plecare a atacantului la Real Madrid, PSG i-a făcut o ofertă fabuloasă.
08.04.2022 | 10:50
PSG oferta stratosferica pentru pe Kylian Mbappe Cati bani ia pus pe masa atacantului ca sa nu plece la Real Madrid
Telenovela care îl are în prim plan pe Kylian Mbappe și-a consumat un nou episod. Pentru a contracara o eventuală plecare a atacantului la Real Madrid, PSG i-a făcut o ofertă fabuloasă. Sursă foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
ADVERTISEMENT

Parizienii fac tot posibilul să-l întoarcă din drum pe superstarul francez, cu toate că spaniolii au anunțat deja sosirea acestuia pe Santiago Bernabeu din vară.

Kylian Mbappe are pe masă o ofertă de nerefuzat de la PSG

Președintele Nasser Al-Khelaifi a înțeles că vârful proiectului la PSG trebuie să fie Kylian Mbappe, în ciuda faptului că în lot se află nume grele precum Leo Messi sau Neymar, și face tot ce îi stă în putință să-l convingă pe jucător să nu plece la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Campionul mondial își încheie contractul cu liderul din Ligue 1 la finalul acestui sezon și deocamdată a păstrat misterul în ceea ce privește viitorul său. Deși se vehiculează că are deja un acord cu ”galacticii”, parizienii au contracarat cu o ofertă cu adevărat nebunească.

Conform cotidianului catalan Sport, Al-Khelaifi i-a pus pe masă lui Kylian Mbappe un contract pe două sezoane cu un salariu de 150.000.000 de euro. Asta înseamnă 75 de milioane de euro anual, adică mult peste cele 30.000.000 de euro pe sezon oferite de Real.

ADVERTISEMENT

Este clar că această ultimă mișcare a conducătorilor de la PSG a complicat și mai mult lucrurile, pentru că oricât de mult și-ai dori Mbappe să facă performanță la Madrid, nu va putea să ignore faptul că ”acasă” ar câștiga mai mult decât dublu.

Planurile șeicilor cu Mbappe

Dacă va accepta această ofertă de a continua pe Parc des Princes, Kylian Mbappe va deveni cel mai bine plătit fotbalist din lume, urmând să-l depășească pe brazilianul Neymar, care este recompensat lunar de PSG cu 4 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

În plus, se zvonește că internaționalul francez de 23 de ani ar urma să primească un bonus la semnătură de 100 de milioane de euro, cu 60 de milioane mai mult decât au pus pe masă șefii de pe Santiago Bernabeu.

Șeicii din Qatar, proprietarii clubului parizian, consideră că Mbappe este fotbalistul ideal pentru a le îndeplini visul câștigării Champions League și de aceea l-au pus în fruntea proiectului. Un alt lucru important pentru bogații oameni de afaceri din Golf este imaginea și de aceea își doresc ca atacantul să ajungă la Cupa Mondială din Qatar ca jucător al lui PSG.

ADVERTISEMENT

Un nod important pentru viitorul lui Kylian Mbappe este reprezentat de drepturile sale de imagine. Jucătorul vrea să și le administreze singur, iar PSG pare dispusă să accepte și această cerere, în timp ce Real Madrid nu prea ar fi de acord cu acel lucru.


  • (P) Cota NETBET pentru Clermont – PSG: 1,80 este cota pentru „sub 9,5 cornere”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT