Cele mai citite

Pactul secret din vestiarul lui PSG. Cine nu a fost invitat

Presa franceză subliniază faptul că este foarte posibil ca după eşecul de la Madrid, din Champions League, 1-3 cu Real Madrid, în turul optimilor de finală, între jucători şi antrenorul Unai Emery să se fi produs o serioasă ruptură. Vezi care este argumentul care susţine puternic această teorie.
19.02.2018 | 09:43
Pactul secret din vestiarul lui PSG. Cine nu a fost invitat

PSG a mers la Madrid, pentru manşa tur a optimilor de finală ale Champions League, cu gândul să obţină cel puţin un egal pe Santiago Bernabeu. Şi după cum începuse partida, cu francezii în avantaj, se părea că Real Madrid va fi executată după doi ani în care a reuşit să cucerească trofeul. Însă madrilenii au reuşit să întoarcă soarta meciului şi poate a calificării, câştigând cu un nesperat 3-1.

După meci mai mulţi jucători de la PSG au răbufnit la adresa antrenorului echipei, spaniolul Unai Emery, vinovat, în opinia lor, de faptul că nu i-a introdus în joc pe experimentaţii Thiago Silva în centrul apărării şi Lassana Diarra la mijloc, iar la scorul de 1-1 l-a scos pe vârful Cavani, slăbind forţa de atac a echipei şi permiţând Realului să poată veni cu mai mulţi oameni la poarta lui Areola, odată ce au scăpat de periculosul uruguayan.

PSG crede că poate obţine la Paris calificarea în faţa lui Real Madrid

Calificarea încă se joacă, deşi ecartul de două goluri şi pentru asta jucătorii au făcut front comun, sub deviza “deplină unitate”, reunindu-se în secret pentru o discuţie la care nu a fost chemat şi antrenorul Emery. Cei doi Thiago din lot, Silva şi Motta, au fost iniţiatorii Pactului, cum l-a denumit presa franceză, dar nici unul dintre jucători nu a dorit să dezvolte subiectul, declarând că a fost o reuniune de vestiar care va rămâne în vestiar.

Toată lumea e conştientă că acesta este un moment de răscruce pentru club şi pentru jucători. Dacă vor reuşi să remonteze handicapul şi să se califice parizienii vor obţine mai mult decât un succes pe gazon. Vor câştiga un lucru fundamental, unitatea şi liniştea în grup, după ce sezonul acesta au existat destule fricţiuni, cea mai de notorietate fiind între Neymar şi Cavani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri