Cele mai citite

Ruptură Neymar-PSG!? Clauza care poate duce la divorţ

Brazilianul Neymar se va opera la el in ţară şi va lipsi cel puţin 6 săptămâni. Conform contractului, PSG ar putea lua o măsură şocantă în cazul său.
01.03.2018 | 09:32
Ruptură Neymar-PSG!? Clauza care poate duce la divorţ

De acum este limpede că tocmai în ceea ce va reprezenta meciul unui întreg sezon pentru PSG, returul cu Real Madrid din optimile Champions League, care pleacă de la 3-1 pentru spanioli, vedeta Neymar va fi simplu spectator în tribună. Brazilianul s-a autoaccidentat în ultimele minute ale meciului de campioant cu Marseille, călcând strîmb şi făcând atât o entorsă, cât şi o fisură la gleznă.

Disputa s-a mutat apoi între federaţia braziliană şi şefii grupării din capitala Franţei. Primii au insistat din primul moment ca Neymar să vină acasă şi să se opereze, francezii au respins această variantă, care, evident, va prelungi momentul revenirii cu cel puţin trei săptămâni. În cele din urmă decizia a aparţinut jucătorului, care a ales varianta operaţiei, pe care o va efectua în Brazilia, dar în prezenţa unui medic de la PSG.

PSG a introdus o clauză specială în contractul lui Neymar

Presa braziliană, mai precis cotidianul Folha de Sao Paolo, aruncă o adevărată bombă, scriind că decizia de a se opera îi poate aduce mari pierderi financiare lui Neymar. Aceasta pentru că – susţine publicaţia cu pricina – ar exista o clauză în contractul semnat de Neymar cu PSG prin care orice decizie cu caracter medical va aparţine exclusiv clubului.

Cu alte cuvinte, dacă stafful medical nu este de acord cu operaţia Neymar ar trebui să se supună deciziei. Dacă va proceda împotrivă, conform clauzei din contract PSG ar putea merge până la desfacerea contractului jucătorului ! Este, totuşi, greu de crezut că va proceda astfel cu un fotbalist pe care a plătit 222 de milioane de euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri