Cele mai citite

Barca vrea să fure un jucător cheie de la PSG. Trei tentative au eşuat până acum

În vară sunt aşteptate multe mişcări spectaculoase la PSG. Unul dintre cei mai buni jucători ar putea pleca. Barcelona e în pole position pentru el.
02.04.2018 | 09:55
Barca vrea să fure un jucător cheie de la PSG. Trei tentative au eşuat până acum

După ce a ieşit şi în acest sezon ,pentru al doilea an consecutiv, din Champions League încă din faza optimilor de finală. la PSG se preconizeaz la vară schimbări inlusiv la nivelul lotului. Deocamdată, jucătorii şi antrenorul Unai Emery se concentrează pe obiectivele interne rămase, titlul, care este ca şi adjudecat şi Cupa Franţei, pentru a reuşi tripla în competiţiile interne.

Nici jucătorii nu ştiu exact ce se va întâmpla, cine va pleca, cine va veni, totul e o nebuloasă, iar declaraţia făcută recent de convalescentul Neymar, starul echipei, conform căreia a venit la Paris să câştige multe trofee, nu să plece imediat, după ce s-a tot bătut moneda în ultima vreme pe plecarea brazilianului la Real Madrid, măreşte şi mai mult starea de haos.

A fost între rânduri aproape de Nou Camp

Ceea ce este sigur este faptul că unul dintre jucătorii importanţi, unul dintre puţinii francezi din lot, mijlocaşul Adrien Rabiot, ar putea pleca.  “Nu ştiu, vom vedea. Pentru moment, savurez fiecare moment petrecut aici şi fiecare trofeu câştigat alături de clubul meu”. Clubul care îl doreşte mult pe Rabiot şi la care francezul doreşte şi el să ajungă este Barcelona, pentru că modelele sale de jucător au fost doi catalani, Xavi şi Iniesta.

Rabiot a fost în mai multe rânduri aproape de Nou Camp. La 18 ani mama lui Valerie, care îi este şi agent, îl oferea catalanilor, dar  Mautuidi şi Verratti l-au convins să rămână. În 2014 l-a vrut Luis Enrique, financiar totul era rezolvat, însă jucătorul a cerut garanţii că va fi la prima echipă şi nu va trece pe la Barca B. În fine în 2016 a fost ultima încercare a catalanilor, însă de acum Rabiot devenise piesă de bază la Paris. Preţul său de transfer nu e unul problemă, doar 45 de milioane euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri