Video. Dani Alves, portar de ocazie pentru PSG! Cum s-a descurcat între buturi

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
07/02/2018, 09:02
Video. Dani Alves, portar de ocazie pentru PSG! Cum s-a descurcat între buturi

PSG a obţinut calificarea în sferturile de finală ale Cupei Franţei după un meci lejer. Cu Mbappe, Cavani şi Di Maria, în atac, liderul din Ligue 1 s-a impus, scor 4-1, atacantul argentinian reuşind să marcheze o triplă în poarta celor de la Sochaux.

Chiar înainte de minutele de prelungire ale partidei, Kevin Trapp, portarul vicecampioanei Franţei, a comis un fault în afara careului şi a fost eliminat. Unai Emery efectuase toate schimbările, astfel că s-a apelat la un jucător de câmp pentru a-i lua locul neamţului.

PSG, fără emoţii cu Dani Alves în poartă

Dani Alves a profitat de situaţie şi a trecut în poarta parizienilor. Adversarii din Ligue 2 nu i-au pus probleme internaţionalului brazilian, lovitura liberă executată de Sochaux nu a trecut de zidul celor de la PSG.

Alături de PSG, în sferturile de finală ale Cupei Franţei s-au mai calificat Marseille, care a învins-o, scor 9-0, pe Bourg Perronas, şi Les Herbiers, formaţie din liga a treia, care a trecut de Auxerre, scor 3-0. 

Ştirea MOMENTULUI

Giurgiu, inundat înainte de Astra-FCSB! Imagini apocaliptice! Foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.