Video. Dani Alves, portar de ocazie pentru PSG! Cum s-a descurcat între buturi

psg, sochaux, cupa frantei, dani alves, video

PSG nu a avut nicio emoţie în meciul cu Sochaux din optimile Cupei Franţei. Parizienii au câştigat, scor 4-1, iar Dani Alves a trecut între buturile liderului din Ligue 1 pentru ultimele minute ale meciului.

PSG a obţinut calificarea în sferturile de finală ale Cupei Franţei după un meci lejer. Cu Mbappe, Cavani şi Di Maria, în atac, liderul din Ligue 1 s-a impus, scor 4-1, atacantul argentinian reuşind să marcheze o triplă în poarta celor de la Sochaux.

Chiar înainte de minutele de prelungire ale partidei, Kevin Trapp, portarul vicecampioanei Franţei, a comis un fault în afara careului şi a fost eliminat. Unai Emery efectuase toate schimbările, astfel că s-a apelat la un jucător de câmp pentru a-i lua locul neamţului.

PSG, fără emoţii cu Dani Alves în poartă

Dani Alves a profitat de situaţie şi a trecut în poarta parizienilor. Adversarii din Ligue 2 nu i-au pus probleme internaţionalului brazilian, lovitura liberă executată de Sochaux nu a trecut de zidul celor de la PSG.

Alături de PSG, în sferturile de finală ale Cupei Franţei s-au mai calificat Marseille, care a învins-o, scor 9-0, pe Bourg Perronas, şi Les Herbiers, formaţie din liga a treia, care a trecut de Auxerre, scor 3-0.