Cele mai citite

PSG ţinteşte un nume mare şi pentru banca tehnică! El e dorit în locul lui Emery

PSG vrea să devină cel mai puternic club din fotbalul european. Pentru aceasta este pregătită să se întărească nu numai la nivelul lotului de jucători, ci şi al băncii tehnice. Află ce nume mare este chemat să preia echipa de la Unai Emery.
04.01.2018 | 17:26
PSG ţinteşte un nume mare şi pentru banca tehnică! El e dorit în locul lui Emery
ADVERTISEMENT

PSG este clubul care a şocat vara trecută lumea fotbalului după ce a plătit clauza de reziliere a brazilianului Neymar de la Barcelona, în valoare de 222 milioane de euro şi astfel a stabilit un nou record mondial în materie de transferuri. A doua mutare spectaculoasă, realizată sub forma împrumutului, a fost aducerea celui ma talentat jucător francez, Kylian Mbappe, de la AS Monaco, dar cu obligaţia ca în vara lui 2018 să se achite suma de transfer, în valoare de 180 de milioane. 

Cu toate acestea PSG încă nu este la acel nivel care să îi permită să se considere o forţă a Europei. Şeicii care patronează clubul din capitala Franţei au sesizat clar că mai au multe de făcut şi că pentru a creşte cu adevărat este, în primul rând, nevoie de un antrenor cu nume. Iar actualul coach, spaniolul Unai Emery, deşi a câştigat de trei ori Cupa UEFA cu Sevilla, nu are anvergura unui antrenor de top.

ADVERTISEMENT

PSG are nevoie de o mână forte

Acest lucru a fost reliefat şi de atitudinea lui Neymar faţă de antrenorul său. Neymar a şi cerut conducerii să fie adus un alt antrenor, pentru că şedinţele lui Emery, în special cele video, îl plictisesc de moarte. De aceea, brazilianul şi-a permis să îşi anunţe antrenorul că va intra pe teren doar în meciurile în care va considera el că merită. Emery a demonstrat că este depăşit de situaţie şi în conflictul Neymar-Cavani pe tema executării loviturilor de departajare.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Drept urmare, şefii lui PSG vor ca încă din această iarnă să rezolve problema, iar cel ales este italianul Antonio Conte de la Chelsea. Acesta e considerat omul cu mână forte care poate face din PSG o putere greu de doborât, dar momentan italianul nu face nici un comentariu, mulţumindu-se să spună că s-a obişnuit să lucreze pe unde a fost şi în condiţii de austeritate, deşi nici Juventus, nici Chelsea nu oferă astfel de situaţii dificile pentru antrenori şi că pentru el e important să îşi facă treaba cât mai bine în orice situaţie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri